lab501.ro

Review – Trust GTX177 RGB Gaming Mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 5 April, 2017.

Concluzii

 
Pentru 199 RON (139 RON la oferta in momentul de fata), Trust GTX177 ofera functii pe care le regasim de obicei pe modele ceva mai costisitoare. Forma si textura nu au fost chiar pe placul meu, dar mouse-ul se va aseza firesc in palma in cazul majoritatii utilizatorilor, iar feedback-ul oferit de switch-uri, precum si comportamentul rotitei de scroll, se ridica la nivelul brand-urilor cu renume, motiv pentru care Trust GTX177 va avea cu siguranta suficienti fani in randul gamerilor din Romania.

Comportamentul senzorului reprezinta de asemenea un atu in aceasta gama de pret, iar iluminarea RGB customizabila software si posibilitatea de a fi utilizat si de catre stangaci completeaza in mod inspirat reteta pe care se bazeaza cei de la Trust in cazul lui GTX177.

Trust GTX177 mi-a lasat o impresie buna per total, chiar daca nu este gandit pentru utilizatorii cu mana mare, fiind un mouse solid cu performante foarte bune pentru gama de pret din care face parte. La fel ca in cazul oricarui periferic, daca sunteti interesati de achizitia unui astfel de mouse nu pot decat sa va sfatuiesc sa il butonati in showroom-ul unui magazin online sau in cadrul unui eveniment de profil unde cei de la Trust au stand, pentru ca dincolo de performanta componentelor, in cazul unui mouse va prima intotdeuna senzatia pe care ti-o lasa tie personal in momentul in care il utilizezi.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Trust GTX177 RGB Gaming Mouse

Lasa-ne un comentariu: