lab501.ro

Trust Fiesta Pro & Ambus Review

Scris de: , in categoria: Gadget, in 17 March, 2016.

Trust Fiesta Pro

 
Va povesteam in review-ul lui Logitech UE Boom 2 despre boxele portabile si despre faptul ca am urmarit cu interes acest domeniu inca de la aparitia sa. Cu ajutorul acestui tip de dispozitive putem asculta muzica comod, indiferent ca suntem la piscina, la gratar, pe partie sau in camera de hotel dupa toate acestea. Exista boxe mai mari si boxe mai mici, boxe acesibile si boxe costisitoare, boxe rezistente la intemperii si boxe gandite doar pentru sufragerie.

Nu avem pretentia ca am testat multe produse din aceasta categorie, in fond nu acesta este obiectul nostru principal de activitate, cu toate acestea, am testat modele interesante, cu preturi si veleitati variate. Excelentele Boom 2 si MegaBoom sunt un bun exemplu in acest sens – bestii performante, rezistente la apa, cu preturi premium (900, respectiv 1400 RON). Ei bine, exista totusi si o categorie de boxe portabile pe care nu am testat-o inca. Ma refer aici la boxele portabile puternice, de mari dimensiuni.

Stiu, o sa spuneti ca ideea de portabilitate nu se potriveste deloc cu o boxa de mari dimensiuni. Ei bine, eu as spune ca acest aspect difera in functie de nevoie, de modul de utilizare. Daca vorbim de partie, munte, ocean, s.a.m.d., atunci aveti dreptate. Daca discutam despre un gratar, un eveniment, in general orice loc unde putem merge cu masina si avem nevoie de o boxa portabila, cu acumulator si conexiune bluetooth, atunci lucrurile se schimba. Evident, este vorba despre o nisa, insa aceasta nisa exista. Iar noi ne-am gandit sa vedem cum arata o boxa gandita special pentru acest lucru.

Intra in scena seria Urban Revolt a celor de la Trust (hmm…UR…arata cunoscut, nu-i asa?), adica o gama de produse foarte vasta, de la powerbank-uri, casti, huse pentru tablete, selfie stick-uri, accesorii pentru telefoane, accesorii pentru camere de actiune si pana la adaptoare la priza, cabluri si rucsaci. Ati ghicit, desigur, seria Urban Revolt contine si boxe portabile – de fapt, contine multe modele de boxe portabile, de la boxe accesibile, de mici dimensiuni si pana la modele mari, cum ar fi cel despre care vom discuta astazi.

Bun, acum nu are rost sa ne ascundem dupa deget… cand auziti Trust va ganditi probabil la camera web de 0.3MP pe care ati cumparat-o cand erati studenti si nu va permiteati un Microsoft sau Logitech, sau la mouse-ul pe care l-ati cumparat cand aveati nevoie de un mouse pentru PC-ul mamei si ati ales cel mai ieftin model. Asa este, Trust este o companie de buget, iar faptul ca anumite produse arata cum arata nu ii ajuta deloc. Cautati “Deci Bluetooth Wireless Speaker – blue” pe Google, uitati-va apoi la BOOM, BOOM 2 sau MegaBoom si radeti…stiu ca eu am facut-o…

Pe de alta parte, nu mi-au placut niciodata ideile preconcepute si am vazut cu ochii mei produse exceptionale de la companii de buget (ah…cat imi lipseste acum mouse-ul care s-a potrivit cel mai bine cu mana mea, adica A4Tech X-708) sau companii care la inceput erau cunoscute pentru produse entry-level si au ajuns sa concureze cu titanii industriei (Super Flower, la tine ma gandesc). Prin urmare, eu las ideile preconcepute in spate in momentul in care redactez un review si incerc pur si simplu sa vad cum se prezinta produsele. Trust…you have my attention…let’s see what you’ve got!

 
Intro

Comentarii

3 comentarii la: Trust Fiesta Pro & Ambus Review

  1. Gabriela a scris pe:

    sacrii cu un singur i, va rog…

  2. Just Gigi a scris pe:

    Ce greutate are fiesta pro? Se merita sa o cari după tine la grătar?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Daca o cari cu masina da…atlfel este cam grea :)

Lasa-ne un comentariu: