lab501.ro

Review – Tronsmart Spunky Beat

Scris de: , in categoria: Gadget, in 28 January, 2020.

Teste si concluzii

 
Ca de fiecare data, am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d. Am folosit pentru teste trei telefoane, mai precis Allview X2 Xtreme, Huawei Mate 9 si Samsung Galaxy Note 9.

La fel ca si modelul testat in vara anului trecut, Tronsmart Spunky Beat sunt usor de configurat – pur si simplu scoateti ambele casti din cutie in acelasi timp si cautati “Tronsmart Spunky Beat” pe telefon, cu conexiunea Bluetooth deschisa. Sincronizarea se realizeaza rapid si este semnalizata auditiv (paired) de o voce feminina. Apoi le puteti utiliza si controla cu ajutorul unei simple atingeri.

Din punct de vedere al auditiei muzicale, singurul lucru pe care il pot reprosa este nivelul maxim mult prea conservator dupa gusturile mele. Stiu, auditia la volum foarte ridicat pentru perioade indelungate de timp nu este recomandata, insa eu personal m-am obisnuit sa aud castile tare, de mai bine de 20 de ani, deci nu ma pot dezvata prea usor de acest narav. Din acest punct de vedere, Tronsmart Spunky Beat sunt indicate chiar si pentru cei mici, deoarece nu exista riscul deteriorarii auzului, nivelul sonor maxim fiind destul de limitat.

Tronsmart Spunky Beat ofera o fidelitate relativ ridicata, frecventele fiind destul de echilibrate, insa bass-ul este mult prea putin prezent pentru gusturile mele. De asemenea, autonomia este destul de redusa, Tronsmart Spunky Beat putand reda aproximativ 3 ore de material muzical, semnificativ mai putin decat modelele 1MORE sau Apple.

Tronsmart Spunky Beat puncteaza insa la capitolele confort in utilizare (stau foarte comod in ureche) si pret (~119 RON), fiind un model dedicat celor care nu au un buget generos la dispozitie.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: