lab501.ro

Review – GoPro HERO12 Black

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 12 March, 2024.

Constructie si design

 
Asa cum mentionam si mai devreme, la capitolul design s-au schimbat destul de multe, chiar daca la o privire rapida camerele se aseamana destul de mult intre ele de la HERO5 Black incoace. In primul rand, picioarele sistemului de prindere sunt atasate direct de baza camerei si pot fi pliate in momentul in care nu le folosim.

In al doilea rand, cele doua display-uri au acum dimensiuni semnificativ mai mari, display-ul frontal fiind de asemenea color, pentru live preview. Astfel, display-ul principal este un LCD cu touchscreen cu o diagonala de 2.27″, in timp ce display-ul frontal foloseste un panou LCD de 1.4″. Acesta poate fi pornit non-stop in timp ce filmam, pentru preview, sau putem seta un timp dupa care se inchide singur, daca nu folosim aceasta functie.

Latura din fata adaposteste lentila hidrofoba (care respinge apa), microfonul principal, led-ul de stare si display-ul frontal, in timp ce pe laterala dreapta gasim butonul Power si un al doilea microfon, incastrat intr-un lacas de scurgere, care elimina rapid apa. Pe laterala stanga gasim usa care protejeaza conectorul USB-C, acumulatorul si slot-ul microSD, in timp ce latura inferioara adaposteste picioarele sistemului de prindere si difuzorul camerei, precum si un filet G1/4, o aditie extrem de importanta, care ne permite sa utilizam GoPro HERO12 Black impreuna cu orice sistem de prindere ne dorim.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la GoPro, camera nu are nevoie de carcasa, putand rezista pana la adancimi de 10m. Totusi, pentru scufundari de pana la 60m adancime, sau pur si simplu pentru a proteja camera in medii cu risc mare de accidentare, exista o carcasa dedicata, care poate fi achizitionata pentru 49.99 USD.

Tot la capitolul accesorii, mai merita mentionate, pe langa Max Lens Mod 2.0 si carcasa de protectie, Media Mod (rama cu microfon unidirectional si conector HDMI), Light Mod (adauga sursa de lumina), precum si sistemul Volta, care integreaza practic un bat cu trepied, telecomanda si un acumulator de 4900 mAh.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: