lab501.ro

Review – Cooler Master MasterKeys Pro L, MasterMouse Pro L & MasterPulse In-ear

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 February, 2017.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.5 m / detasabil
Dimensiuni (LxWxH)439.23 x 130.32 x 41.95 mm / 1.13 Kg
TasteCherry MX Brown
Durata de viata taste50 milioane de apasari
Taste macroCustomizabile (Fn + )
Taste multimedia Da (Fn + )
Iluminarealba, customizabila
Anti ghostingFull N-Key / 6 Key Rollover
Altele4 profile / 32bit ARM Cortex-M0 / 512KB Onboard Memory
Pret110 USD

 

MasterKeys Pro L este o tastatura cu un layout clasic – cu exceptia celor 4 taste pentru schimbare profilelor, gasim in plus doar tasta Fn cu ajutorul careia avem acces la macro-uri, modurile de iluminare sau tastele multimedia. Configurarea tastaturii se realizeaza exclusiv hardware, asadar nu beneficiem de control software. Din punct de vedere hardware MasterKeys Pro L este bazata pe un chipset ARM din seria Cortex M0 si este dotata cu 512KB memorie onboard. Functia anti-ghosting este realizata prin comutarea automata intre 6 key rollover (daca se apasa pana in 6 taste simultan) si full N-Key (daca se depaseste pragul de 7 tasta apasate simultan).

Versiunea pe care am primit-o la test este bazata pe cele mai populare switch-uri mecanice de pe piata, mai precis Cherry MX in versiunea Brown – preferatele mele atunci cand vine vorba despre scris sau activitati zilnice. Modelul cu iluminare alba a fost lansat special pentru cei care isi doresc iluminarea alba puternica cu o temperatura de culoare neutra, lucru pe care LED-urile RGB nu il pot face. Tot in acest scop, PCB-ul a fost ranforsat cu o placa de metal alba, destinata amplificarii suplimentare a luminii.

Key-caps-urile au dimensiuni si forma standard, spatierea acestora este standard, iluminarea are mai multe trepte de intensitate precum si 7 moduri de functionare (solid, breathing, rain, ripple, wave, activate on touch si custom prin intermediul SDK-ului). Accesul la aceste functii precum si la celelalte configurari pentru profile si macro-uri se realizeaza cu ajutorul tastei Fn.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: