lab501.ro

Review – Cooler Master MasterKeys Pro L, MasterMouse Pro L & MasterPulse In-ear

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 February, 2017.

Concluzii

 

In Romania, MasterKeys Pro L White poate fi achizitionata pentru 500 lei, in timp ce mouse-ul MasterMouse Pro L costa 250 lei. La aceste preturi Cooler Master ofera facilitati premium, similare cu ceea ce vedem si in cazul altor producatori (vezi HyperX Alloy, de exemplu). Desi eu personal nu m-am inteles cu switch-urile rigide ale lui MasterMouse Pro L, acesta vine cu o constructie solida, ergonomie sporita datorita celor doua seturi de capace precum si cu un senzor optic de top cu 12.000 dpi de la Avago.

Tastatura MasterKeys Pro L White este dotata cu una dintre cele mai puternice iluminari de pe piata dar si cu switch-uri Cherry MX Brown, perfecte din punctul meu de vedere atat pentru gaming cat si pentru cei care scriu in fiecare zi. Mi-ar fi placut sa poata fi configurata prin intermediul software-ului, deoarece folosind exclusiv tastele acest lucru este destul de dificil pentru un incepator. Daca nu tineti neaparat la iluminare RGB, atunci MasterKeys Pro L White este o alegere de luat in seama si in mod sigur nu va va dezamagi in ceea ce priveste calitatea.

Castile MasterPulse In-ear au fost dezamagirea acestui articol, mai ales la un pret de aproximativ 250 lei. In muzica sunt dezastruoase in timp ce in jocuri sunt ok, dar cu siguranta gasim pe piata alternative mult mai bune in acest buget. Repet, in jocuri sunt ok dar cine ar folosi o pereche de casti in-ear pentru gaming? La final pot spune ca pentru un prim contact cu perifericele de gaming Cooler Master, lucrurile stau destul de bine, cel putin pentru mouse si tastatura.

 

13

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: