lab501.ro

CM Storm Gaming Keyboard – QuickFire Pro

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 June, 2012.

Cooler Master anunta lansarea unei noi tastaturi mecanice destinata pasionatiilor de gaming, mai exact este vorba despre cea de-a doua versiune a tastaturii QuickFire, denumita simplu QuickFire Pro.

Design-ul tastaturii este cat se poate de spartan, constructia pare solida chiar daca din imagini pare sa fie vorba de plastic. Tastele mecanice de culoare neagra mata au fiecare simbol gravat cu laser, timpul de raspuns este de 1ms cu o frecventa de 1000Hz iar conectarea la PC Se face evident pe USB 2.0. Tasta Win este dezactiva in timpul modului Game, iar tastele F au si functii multimedia. Nu sunt prezente in schimb taste configurabile.

Tastele integreaza switch-urile Cherry MX (Red, Black, Brown sau Blue) disponibilitatea fiecaruia variind in functie de tara si regiune.

QuickFire Pro ofera si suport NKRO (n-key rollover), adica fiecare tasta este scanata independent astfel incat sa fie detectata corect indiferent de cat de multe taste sunt apasate in acelasi timp. NKRO previne efectul de blocare a tastelor sau key ghosting-ul.

Tastatura nu este iluminata complet, doar partial, mai exact tastele din partea stanga: WASD + QERZXC + 12345 + F1 F2 F3 F4 + Arrow Keys + Esc + Spacebar.

Un element interesant este posibilitatea de a inlatura cablul USB pentru un transport mai facil.

QuickFire Pro va fi disponibil in magazine incepand cu 10 iunie la un pret estimat la 85 de euro fara TVA.

Comentarii

2 comentarii la: CM Storm Gaming Keyboard – QuickFire Pro

  1. mostoflei alexandru a scris pe:

    la ce pret ajunge o astfel de tastatura?

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Cei de la Cooler Master au listat-o la 85 euro fara TVA.

Lasa-ne un comentariu: