lab501.ro

Review – Cooler Master MasterKeys Pro L, MasterMouse Pro L & MasterPulse In-ear

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 February, 2017.

MasterPulse In-ear

Conform logicii, al treilea produs testat astazi ar fi trebuit sa fie o pereche de casti de gaming over-ear dar am zis sa incercam ceva inedit de data asta. Prin urmare am ales un headset premium in-ear, ce vine cu o constructie din aluminiu, microfon in-line dar si cu un buton care poate regla nivelul de bass (un fel de Bass Boost). Pretul este si el unul premium, 60 USD, dar cel putin teoretic ar trebui sa beneficiem de o calitate audio superioara avand beneficiul unei portabilitati superioare.

 

1

2

3

4

 

Pachetul are aceeasi linie de design ca MasterKeys Pro L si MasterMouse Pro L prezentate mai devreme, numai ca bundle-ul este bogat de aceasta data. Pe langa castile propriu-zise si manualul de utilizare mai gasim in pachet un hardcase pentru transport precum si doua seturi de varfuri de silicon, in cazul in care avem urechi mai mici sau mai mari. Cablul are o lungime de 1.3m si are la cap o mufa aurita de 3.5″ ce se potriveste direct intr-un smartphone, tableta precum si in majoritatea laptop-urilor.

Cablurile sunt plate pentru a spori confortul in utilizare, in timp ce pe firul unei dintre casti gasim microfonul precum si un buton ce joaca rol de raspuns la telefon, play / pauza (apasare scurta) sau next / previous track (apasare lunga). In cazul in care avem nevoie de mai mult bass in muzica si / sau jocuri, pe spatele fiecarei casti putem gasi un buton circular prin intermediul caruia putem activa sau dezactiva functia Bass FX. Principiul de functionare este similar cu cel al unei incinte bass-reflex, butonul regland de fapt cantitatea de aer admisa pentru circulatie in interiorul incintei de aluminiu. Difuzoarele in sine au un diametru de 8mm, in timp ce impedanta castilor este de 20 ohmi putand fi conduse cu usurinta de orice amplificator de casti.

 

6

5

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: