lab501.ro

Review – Cooler Master MasterKeys Pro L, MasterMouse Pro L & MasterPulse In-ear

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 20 February, 2017.

Utilizare

Am utilizat combo-ul MasterKeys Pro L + MasterMouse Pro L pret de cateva zile, pentru activitatile mele normale – editare foto, redactare de articole si e-mail-uri dar si light gaming. La MasterMouse Pro L am apreciat calitate senzorului ce functioneaza pe absolut orice suprafata, inclusiv melamina lucioasa. Calitatea constructiei este foarte buna, in schimb cele doua switch-uri Omron mi s-au parut ca necesita o forta prea mare de apasare, desi m-am obisnuit cu ele pana la urma. In rest, utilizarea lui MasterMouse Pro L a fost comoda indiferent de scenariul ales, mai ales tinand cont de flexibilitatea oferita prin includerea a doua capace (palm grip si claw grip).

MasterKeys Pro L cu iluminare alba este surpriza acestui test, calitatea iluminarii fiind cu adevarat impresionanta. Cei de la Cooler Master au avut dreptate, nuanta si puterea LED-urilor albe nu pot fi comparate cu LED-urile RGB, ceea ce este si normal. Mi-ar fi placut sa fie iluminate si simbolurile din partea inferioara a tastelor, dar avand in vedere constructia switch-urilor mecanice acest lucru este imposibil pentru moment. Placa de metal alba din spatele tastelor a sporit efectul vizual, key-caps-urile parand suspendate deasupra unei mari de alb. Switch-urile Cherry MX Brown sunt preferatele mele atunci cand vine vorba de scris, cursa, feedback-ul si zgomotul emis fiind perfecte. Din acest punct de vedere nu am ce sa comentez, in schimb am apreciat cat de compacta si de solida este tastatura. Comoditatea in timpul sesiunilor lungi de scris este de asemenea un atuu, personal n-am simtit nevoia unui palmrest sau necesitatea folosirii picioarelor pentru a schimba unghiul.

In ceea ce priveste castile va pot spune din start ca daca planuiti sa ascultati vreodata muzica, MasterPulse In-ear nu sunt ceea ce cautati. Desi avem o crestere simtitoare a nivelului de frecvente joase cu Bass FX activat sunetul este inchis si murdar. Lucrurile nu stau mult mai bine nici cu el dezactivat, aceste casti avand o neliniaritate suparatoare. Aceasta neliniaritate este cu atat mai pronuntata atunci cand avem voci feminine ce devin extrem de stridente, in timp ce formatia parca se afla dupa o cortina. Strident, metalic si inchis… asa poate fi descris sunetul oferit de MasterPulse In-ear in ceea ce priveste auditiile muzicale. Pe partea de gaming lucrurile stau ceva mai bine, Bass FX face efectele din jocuri sa devina credibile si imersive desi sunetele sunt exagerate artificial.
 
10

12

11

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: