lab501.ro

Review – Tenda RX27Pro

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 23 October, 2023.

Interfata

 

Tenda au adus mai multe modificari interfetei utilizate pentru instalare si configurare de-a lungul timpului, insa esenta a ramas aceeasi, instalarea si configurarea router-ului fiind floare la ureche pentru orice utilizator de PC. Ce-i drept, acum avem la dispozitie mult mai multe setari avansate, de la file sharing, network printing, VPN sau guest network si pana la TR069 (CPE WAN Management Protocol) sau IPv6.

Cateva cuvinte legate de IPv6… in meniul interfetei gasim un capitol dedicat, unde producatorul afirma “This device supports IPv6 and can acces IPv6 networks”, sub aceasta afirmatie existand o bifa IPv6 On sau Off. Pe de alta parte, pe pagina produsului nu exista mentiuni legate de acest protocol, iar in momentul in care comparam RX27Pro cu TX27Pro, absolut singura diferenta dintre cele doua modele este mentiunea “IPv6 Features Supported” din dreptul lui TX27Pro, care lipseste din lista de dotari a lui RX27Pro.

Trecand peste acest aspect cel putin ciudat, principala noutate fata de anii anteriori este aparitia aplicatiei de mobil (Android sau iOS) Tenda WiFi, cu ajutorul careia putem configura sau administra cu usurinta routerul folosind telefonul mobil, cam toate functiile din interfata desktop fiind prezente si in aceasta aplicatie.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: