lab501.ro

Review – Trust Dixxo ORB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 May, 2018.

Trust Dixxo ORB

 
Stiu, este prea devreme… si cu toate acestea, vara este deja aici, romanii au incins gratarele de 1 Mai si urmeaza cateva luni de iesiri la iarba verde, pe plaja sau la gratar. Si cum muzica ne face intotdeauna viata mai frumoasa, majoritatea celor care vor participa la astfel de iesiri vor avea nevoie de un dispozitiv potrivit pentru redarea melodiilor preferate intr-un astfel de mediu. Iar tehnologia, domnilor, ne-a imbogatit in ultimii ani cu zeci, poate sute de modele de astfel de dispozitive, de toate dimensiunile si preturile.

Prin urmare, in zilele noastre chiar avem de unde alege o boxa portabila, iar noi, pe NEXT, v-am tot povestit despre astfel de gadget-uri. De la primele modele testate pe site, cum ar fi Antec AMP SP1, TakeMS Survivor, Allview S-Bass sau GOTTA Boost 4500 si pana la adevarati monstrii, cum ar fi Logitech UE Boom 2 sau Trust Fiesta Pro, urechile noastre asculta muzica in acest format portabil de mai bine de 5 ani.

Evident, functii care au devenit de nelipsit din lista de dotari a anumitor produse, nu au intarziat sa isi faca aparitia si in acest domeniu. In fond, casetofoane sau difuzoare “cu luminite” existau si acum 20 de ani, prin urmare nu ne poate mira faptul ca astazi discutam despre o boxa portabila dotata cu iluminare RGB. Da domnilor, Trust Dixxo ORB nu ne incanta doar auzul, ci si privirea, prin urmare am decis ca nu ar strica sa o luam cu noi la cateva plimbari, in natura, ca sa vedem ce are de oferit acest model accesibil de la Trust.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: