lab501.ro

Review – Trust Dixxo ORB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 May, 2018.

Experienta in utilizare

 
Am utilizat Trust Dixxo ORB atat in exterior, cat si in interior, atat pentru auditie muzicala, cat si pentru teleconferinte, respectiv videoconferinte. Evident, fata de o boxa de 6-800 RON exista o serie de limitari, cum ar fi volumul maxim, distanta la care ne putem indeparta de sursa Bluetooth, respectiv autonomia. Astfel, Trust Dixxo ORB este suficient de puternica pentru auditie muzicala, insa nu va asteptati la volumul pe care il putem obtine de la monstrii ca UE Boom. Similar, in momentul in care avem un perete intre boxa si smartphone calitatea semnalului se degradeaza rapid, iar la capitolul autonomie putem folosi Trust Dixxo ORB cu volumul la maxim aproximativ 5 ore non-stop.

Pe de alta parte, pentru o boxa de ~230 RON, calitatea auditiei este foarte ridicata, Trust Dixxo ORB reproducand corect toata gama de frecvente, cu inalte clare si bine separate, medii reduse corect si un bass profund, suficient de puternic. Un alt aspect care m-a impresionat in mod placut este viteza de imperechere cu smartphone-ul, un capitol unde produsele UE Boom nu as putea spune ca stralucesc. Iluminarea este chiar interesanta in anumite situatii, de exemplu la gratar seara, iar posibilitatea de a reda materiale audio de pe un card microSD adauga cu siguranta un plus de utilitate.

Per total, am utilizat Trust Dixxo ORB pe parcursul a trei zile de gratar, un ceaun si patru seri de auditie muzicala si pot spune ca nu am fost dezamagit, raportul calitate / pret fiind optim. Daca va aflati un cautarea unei boxe portabile multifunctionale, atunci ar trebui sa ascultati intr-un showroom Trust Dixxo ORB – s-ar putea sa fie exact produsul pe care il cautati.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: