lab501.ro

Review – Trust Dixxo ORB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 May, 2018.

Specificatii

 

 Trust Dixxo ORB
Difuzoare1 x 66mm
Putere5 W, 20Hz - 20kHz
Conectivitatejack audio, microUSB, microSD, Bluetooth 2.1, microfon
BaterieLi-Ion, ~8h
Dimensiuni150 x 150 x 140 mm
Greutate710g
IluminareRGB
Pret230 RON

 

Trust Dixxo ORB este un model cu un pret rezonabil (~230 RON), insa dotarile nu lipsesc la nici un capitol. Astfel, Trust Dixxo ORB este dotata cu un difuzor de 66mm diametru, capabil, conform producatorului, sa reproduca frecvente cuprinse in spectrul 20Hz – 20kHz, cu o putere de 5W RMS. Dincolo de conectivitatea Bluetooth, unitatea este dotata si cu o intrare audio jack, precum si cu un slot microSD, prin urmare putem reda melodiile preferate de pe smartphone, notebook, PC, card de memorie si in principiu de pe orice dispozitiv care poate transmite semnal printr-un cablu jack-jack.

Trust Dixxo ORB are o constructie semisferica, masurand 150 x 150 x 140 mm si cantarind 710g. Producatorul a dotat unitatea cu un acumulator Li-Ion care ar trebui sa ofere aproximativ 8h autonomie, insa nu a specificat capacitatea acestuia, sau la ce volum poate fi atinsa aceasta autonomie.

Nu in ultimul rand, boxa este dotata cu led-uri care au mai multe moduri de functionare (tipare predefinite sau egalizator), precum si cu butoane cu ajutorul carora putem controla iluminarea, respectiv redarea melodiilor de pe card. Evident, exista si un microfon incorporat, pentru a putea folosi Trust Dixxo ORB pentru teleconferinte.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: