lab501.ro

Review – Riotoro Aviator Classic

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2020.

Concluzii

 
Riotoro au luat o platforma clasica, testata si indelung modificata de utilizatori si au implementat-o cu succes in Aviator Classic, primul lor model de casti de gaming aparut pe piata. La un pret de 300 lei calitatea sunetului este excelenta, mai ales ca avem parte de o placa de sunet USB inclusa in pachet precum si de dotari de lux cum ar fi cablu detasabil (pentru upgrade-ul sunetului). Desi castile Takstar Pro 80 pe care sunt bazate si Riotoro Aviator Classic sunt de cativa ani pe piata, aceasta platforma reprezinta inca o alegere inspirata, iar anomaliile din gama de frecvente medii pot trece neobservate in majoritatea cazurilor.

Satul fiind de castile care emana “ieftin” prin toti porii, Aviator Classic a reprezentat o surpriza prin prisma calitatii constructiei, mai ales daca e sa ne raportam la pretul de achizitie. Sincer sa fiu nu stiu ce dezavantaje as putea sa le gasesc, castile suna bine, software-ul este binecunoscutul Xear Audio Center cu care putem seta tot ce avem nevoie. HyperX Cloud au fost bazate pe aceeasi paltforma cu diferenta cablului de conexiune care nu se putea detasa, insa au avut un succes atat de mare pe piata incat greu a putut fi gasit un inlocuitor pentru el. Cred ca Riotoro Aviator Classic vor avea succes pe piata, mai ales prin diversele promotii care le vor apropia mai tare de pragul de 250lei si poate vom vedea si o versiune de buget ce se va comercializa fara placa de sunet pe USB.

La final pot spune ca Riotoro au un mare “Like” de la mine pentru ceea ce au facut cu castile Aviator Classic si sunt curios sa vad cum va arata urmatorul lor model de casti. Sugestia mea ar fi sa caute alt nume pentru seria lor de casti pentru ca la o cautare simple “Aviator Classic” vom gasi… cautati si vedeti!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: