lab501.ro

Review – Riotoro Aviator Classic

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2020.

Riotoro Aviator Classic

 
Poate ca o parte dintre voi isi amintesc de cei de la Riotoro – noi v-am mai povestit despre ei in ultimii ani – insa celor care nu sunt familiarizati cu acest brand le voi reaminti pe scurt cu cine avem de-a face, mai ales ca acum exista si un distribuitor in Romania. Riotoro este o companie relativ tanara, infiintata in 2015 fiind o prezenta constanta in cadrul Computex-ului, cel mai important targ de IT pe care noi il vizitam an de an.

Echipa din spatele numelui nu este foarte numeroasa, insa compenseaza prin entuziasm si prin experienta dobandita in urma anilor petrecuti in zona hardware, Riotoro fiind infiinta de oameni care au ocupat pozitii importante atat la Corsair, cat si la NVIDIA. Asadar, daca vom recunoaste similaritati intre produsele celor doua branduri, vom sti carui fapt se datoreaza acest lucru. Acest aspect este cu atat mai interesant cu cat astazi avem pe masa de test o pereche de casti, concurente in mod direct cu gama HS a celor de la Corsair.

Prezentate pentru prima oara la CES-ul din 2019, Riotoro Aviator Classic sunt o pereche de casti de gaming ce pot fi utilizate atat in mod pasiv, prin intermediul conectorului TRRS de 3.5″, precum si conectate la un port USB, folosind placa de sunet inclusa in pachet. Aceasta din urma foloseste tehnologia Xear Surround a celor de la C-Media pentru a oferi procesarea necesara pentru spatializarea 7.1 folosind numai 2 difuzoare.

Personal nu sunt un mare fan al emularii software in domeniul audio, insa includerea placii de sunet in pachet si compatibilitatea cu toate consolele si dispozitivele mobile este un lucru de apreciat pentru o pereche de casti de 300lei. La o prima vedere Aviator Classic parca imi aduc aminte de o alta pereche de casti… hmmm! Pana imi dau seama cu ce casti seamana haideti mai departe sa vedem specificatiile, dar si ce gasim in pachet.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Riotoro Aviator Classic

Lasa-ne un comentariu: