lab501.ro

Riotoro Ghostwriter Elite

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 September, 2020.

Riotoro Ghostwriter Elite

 
Riotoro este o companie infiintata in urma cu 5 ani, printre membrii fondatori numarandu-se si fosti angajati Corsair si Nvidia, drept urmare, chiar daca discutam despre o companie tanara, oamenii din spatele ei au o vasta experienta in domeniu. De altfel, v-am povestit despre ei de la Computex-urile din 2016 si 2017, apoi am vazut cum arata o carcasa Riotoro, respectiv un o pereche de casti interesanta.

Astazi a venit momentul sa vedem pentru prima data cum arata o tastatura Riotoro, modelul care ne-a atras atentia purtand denumira Riotoro Ghostwriter Elite . Din aceeasi gama mai fac parte si modelele Ghostwriter Classic si Ghostwriter Prism RGB, insa noi am vrut sa vedem cum se prezinta varful de gama.

Astfel, avem de-a face cu o tastatura mecanica, bazata pe switch-uri Cherry MX, la fel ca si celelalte modele Riotoro, echipata cu iluminare RGB, personalizabila per tasta. Riotoro Ghostwriter Elite este disponibila in magazinele din Romania pentru ~700 RON, fiind vorba despre o tastatura high-end cu pretentii.

 

Comentarii

2 comentarii la: Riotoro Ghostwriter Elite

  1. Dor a scris pe:

    “Practic, avem de-a face cu o tastatura de gaming clicky, dar precisa”
    Te rog să detaliezi, sunt confuz. Un MX Red este clicky? Ce o face precisă? Mulțumesc

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cum adica un MX Red este clicky? Sunt cele mai clicky switch-uri ever, din punctul meu de vedere. Ce face o tastatura precisa, pe langa switch-uri? Modul in care sunt construite key-caps-urile, spatierea dintre ele, etc.

Lasa-ne un comentariu: