lab501.ro

Review – Riotoro Aviator Classic

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2020.

Specificatii

 

 Riotoro Aviator Classic
TipWired, Stereo sau 7.1
Difuzoare53mm neodymium
Impedanta64 ohm
Frecventa20 Hz - 20 kHz
MicrofonBoom noise-cancelling, 20 Hz - 20 kHz
ConectivitateUSB si 3.5mm (analog)
ControlDoar pe USB: Volum, Mute, Mute microfon
CompatibilitatePC, PS4, XBOX, Nintendo
Greutate350 g
Pret300 Lei

 

Riotoro Aviator Classic este un headset stereo, cu conectare analog (daca nu este folosita placa de sunet USB livrata in pachet), echipat cu difuzoare de 53mm si cu un microfon orientabil si detasabil, de tip boom. Difuzoarele au o impedanta de 64 Ohm specificata cu o toleranta destul de generoasa (15%) si un raspuns in frecventa cuprins intre 20Hz si 20KHz, sensibilitatea nefiind specificata.

Daca vrem sa folosim castile Aviator Classic in mod pasiv avem la dispozitie in cablu matisat destul de scurt dar suficient in majoritatea situatiilor. Daca adaugam si placa de sunet USB inclusa in pachet putem beneficia de butoane de volum dar si mute pentru microfon sau casti. Daca nu v-ati prins pana acum despre ce casti vorbeam mai devreme, Riotoro Aviator Classic folosesc aceeasi platforma Takstar Pro 80 ca si HyperX Cloud, un model legendary, extrem de apreciat.

Calitatea constructiei este foarte buna, mult peste ceea ce putem gasi la banii astia in cazul competitorilor, asta fiind si ceea ce am apreciat atunci cand am testat HyperX Cloud Core.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: