lab501.ro

Review – Riotoro Aviator Classic

Scris de: , in categoria: Periferice, in 29 June, 2020.

Constructie si dotari

 
Asa cum spuneam si mai devreme, Riotoro dezvolta pe platforma binecunoscutelor Takstar Pro 80, insa anumite detalii constructive raman la fel. Ma refer aici la cupele si headband-ul capitonat cu spuma cu memorie, dar si la structura de sustinere fabricata din aluminiu, lucru imposibil de gasit in mod normal sub 350 – 400 lei. Difuzoarele cu magnet din neodymium au o dimensiune de 53mm si sunt situate intr-o incinta inchisa, fabricata dintr-un plastic solid care impedica vibratiile si rezonantele nedorite.

Redarea frecventelor este specificata la 20Hz si 20kHz, in timp ce impedanta lor este de 64 ohmi – dublu fata de alte casti de gaming similare. Asta inseamna ca trebuie sa aveti un amplificator de casti destul de potent pentru a duce in parametrii optimi aceste casti, altfel veti avea parte de un sunet inchis si de volum redus. Sa vedem cum se descurca cu placa de sunet USB din pachet, insa cred ca vor straluci cu adevarat pe un amplificator cu ceva mai multa forta.

Microfonul de tip boom este detasabil, orientabil prin ajustarea bratului metalic. Castile sunt comode in ceea ce priveste utilizarea indelungata, dar trebuie sa mentionez ca aceste casti sunt gandite pentru persoanele cu cap mic/mediu. Pe casca stanga avem amplasate atat microfonul detasabil, cat si conexiunea TRRS ce faciliteaza inlocuirea cablului in caz de nevoie sau de upgrade.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: