lab501.ro

Review – OPPO Enco Free

Scris de: , in categoria: Periferice, in 27 July, 2020.

Ambalaj si accesorii

 
OPPO Enco Free sunt livrate intr-o cutie eleganta, de culoare alba, in care gasim un cablu USB->USB-C, pentru incarcare, manualul utilizatorului si… surpriza, doua seturi de garnituri din cauciuc. Este adevarat, OPPO Enco Free sunt earbuds veritabile, insa varful fiecarei casti este detasabil, utilizatorul putand opta pentru configuratia din fabrica (marimea S), sau pentru marimea M sau L, in functie de gustul fiecaruia. Trebuie sa recunosc, Enco Free sunt primele earbuds in cazul carora eu personal vad aceasta optiune, care asigura practic potrivirea perfecta cu orice persoana, indiferent de dimensiunea urechilor.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – OPPO Enco Free

  1. Cristian G a scris pe:

    Cand sunt in masina sau la serviciu folosesc casca blu mono pt convorbiri si o pun DOAR cand suna telefonul sau cand sun eu pe cineva , iar la terminarea conv. o pun la loc in buzunar. Deci emisii langa cap la minim. As a rule of thumb : telu’ emite 1- 2W in convorbire , iar casca 20-50 mW, deci de 50x mai putin.
    Pt muzica si audiobook ( in avion sau cand ma culc) folosesc doar casti cu fir si cu telu’ ( zic eu !) cu wifi si blu oprit , asa ca sa fie emisiile spre zero.
    Deci nu castile blu sunt cele care ma interreseaza . Ma intereseaza insa daca in discutiile tale cu reprezentantii Samsung Ro au vreo veste despre Snapdragon 865 + SG Note 20 = Love sau tot Exynos 990. Sa le spui ca e unul la noi pe forum care NU va mai cumpara Note sau S decat cu Snapdragon . Exynosu ‘ il pot ei folosi sa se incalzeasca iarna la maini cu el. Am achizitionat recent ( 1-2 luni ) de la eMag S10 Lite si .. “zboara ca o catifea” timp de minim 10h SOT fara sa arda . Si poate afli daca in toamna apare si la noi S20 Lite cu S865 de la Qualcomm. MULTUMESC

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Din pacate, nu cred ca Samsung isi vor schimba prea curand strategia legata de modelele echipate cu chipset-uri diferite pentru Asia/SUA, respectiv Europa.

Lasa-ne un comentariu: