lab501.ro

Review – MSI Immerse GV60 Streaming MIC

Scris de: , in categoria: Periferice, in 4 May, 2022.

MSI Immerse GV60

 
Lumea evolueaza constant, iar domeniul nostru nu este o exceptie, scopul pentru care cumparatorii utilizeaza PC-urile schimbandu-se constant in ultimele decade. Astfel, dincolo de o unealta folosita in activitati lucrative, PC-ul a devenit centrul de relaxare al familiei, fiind potrivit pentru consumul de material multimedia, jocuri si comunicare, asta ca sa mentionam doar cateva aspecte.

Una dintre activitatile care a prins un avant incredibil in ultimii ani este producerea de continut multimedia, piata streaming-ului explodand pur si simplu. Indiferent daca discutam despre YouTube, Twitch sau alte platforme, din ce in ce mai multi pasionati creeaza in zilele noastre continut audio/video.

Drept urmare, o buna parte din uneltele care nu cu mult timp in urma erau apanajul studiourilor s-au mutat in biroul nostru. Un astfel de exemplu sunt si microfoanele de buna calitate pentru PC-uri, care au ajuns pe buna dreptate sa rivalizeze cu modelele pe care le gasim in studiourile antementionate.

Si cum MSI este un brand implicat puternic in gaming si in domeniile conexe, era de asteptat ca acestia sa vina in intampinarea consumatorilor cu produse dedicate, un astfel de produs fiind MSI Immerse GV60, un microfon multi-condenser, capabil sa ofere mai multe moduri de functionare (stereo, omnidirectional, cardioid si bidirectional).

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: