lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Core Wireless & Cloud II Wireless 7.1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 April, 2021.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless & Cloud II Wireless 7.1

 
Cum cei de la HyperX nu mai inceteaza sa ne surprinda prin abundenta de periferice lansate pe piata, ne-am hotarat astazi sa va prezentam doua modele de casti wireless perfecte atat pentru gaming cat si pentru videoconferinte sau lucrul de acasa, lucruri importante mai ales in contextul situatiei actuale. Eu unul am un obicei de a ma plimba prin camera atunci cand ma concentrez, prin urmare o pereche de casti fara fir este exact ceea am nevoie. Si ca sa luam in calcul nevoile tuturor, vom testa azi doua modele aflate in game de pret diferite.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless este o versiune low-cost a modelului Cloud Stinger Wireless pe care vi l-a prezentat colegul meu Tudor aici. Spuma cu memorie si pielea sintetica pentru cupe sunt inlocuite cu burete standard si material textil pentru modelul Core, difuzoarele sunt micsorate de la 50mm la 40mm in rest specificatiile raman in mare parte aceleasi. Bine, pretul scade si el pana la 370lei, adica un pret competitiv pentru o pereche de casti wireless. Noi am primit la test versiunea destinata consolelor PS4 / PS5 care se diferentiaza prin lipsa suportului surround 7.1, culoarea alba dar si folosirea spumei cu memorie (precum modelul non-Core). Pretul se invarte in jurul valorii de 330lei pentru acest model, o alegere interesanta pentru ca acestea sunt compatibile si cu PC-ul.

HyperX Cloud II Wireless 7.1 este varianta fara fir a deja binecunoscutelor casti Cloud II 7.1 care sunt pe piata de peste 6 ani, aducand conectivitate wireless pe 2.4GHz cu peste 30 ore durata de viata a bateriei, mod virtual surround 7.1 dar si mici tweak-uri ale design-ului. Asa cum mentionam si mai devreme, Cloud II Wireless 7.1 se afla la polul opus in cadrul line-up-ului HyperX, pretul de comercializare fiind de aproximativ 800lei. Avem de-a face cu o alta calitate a constructiei si a sunetului, prin urmare diferenta de pret ar trebui sa fie justificata, dar exact in ce masura vom vedea doar trecand mai departe. Catre specificatii pe pagina urmatoare, va rog!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: