lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 30 July, 2019.

HyperX Cloud Stinger Wireless

 

Avantul pe care l-au luat cei de la HyperX in segmentul perifericelor de gaming in ultimii ani este indiscutabil, acestia adaugand incet, dar sigur, o larga varietate de produse in portofoliu. Practic, in momentul de fata, puteti gasi in oferta lor aproape orice tip de periferic pentru gaming.

Nu reprezinta insa un secret faptul ca totul a inceput cu segmentul audio, unde cei de la HyperX au reusit sa ne impresioneze cu adevarat in ultimii ani. Si daca oferta lor este cat se poate de solida la acest capitol, din portofoliu lipsea un headset wireless cu un pret ceva mai accesibil, modelul HyperX Cloud Flight tintind segmentul high-end.

Ei bine, la fel cum in urma cu cativa ani HyperX lansau modelul Stinger pentru a satisface nevoile gamerilor cu buget limitat, astazi isi face aparitia versiunea fara fir, pe numele sau HyperX Cloud Stinger Wireless, care incearca sa ofere un raport calitate / pret cat mai bun.

Disponibila in magazine pentru ~450 RON, HyperX Cloud Stinger Wireless incearca sa ofere o calitate audio ridicata, intr-un format ceva mai accesibil datorita materialelor de constructie utilizate.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – HyperX Cloud Stinger Wireless

Lasa-ne un comentariu: