lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 30 July, 2019.

Constructie si dotari

 
HyperX Cloud Stinger Wireless sunt compacte si usoare, dar se potrivesc fara probleme si in cazul utilizatorilor care au capul sau urechile mai mari, cupele fiind generos dimensionate. Banda de ajustare a inaltimii headband-ului este fabricata din metal, in timp ce pivotul pentru rotirea cupelor este construit din plastic, iar cupele sunt acoperite cu spuma moale, invelita in imitatie de piele, castile fiind comode din punctul meu de vedere chiar si dupa mai multe ore de utilizare.

Fiind vorba despre un headset wireless, butoanele de control sunt dispuse pe casca. Astfel, volumul poate fi controlat cu ajutorul rotitei pozitionate sub incinta din dreapta, in timp ce sub incinta stanga gasim butonul on/off, si conectorul micro USB pentru incarcare. Tot pe casca stanga gasim si microfonul, care poate fi ajustat pe verticala, ridicarea completa a acestuia avand ca efect trecerea microfonului pe Mute.

Pentru a satisface nevoile unei game cat mai vaste de utilizatori, incintele pivoteaza la 90 de grade, iar microfonul poate fi ajustat in orice pozitie.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: