lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 30 July, 2019.

Teste si concluzii

 
Am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d.

Pe partea de gaming, am incercat castile in World Of Tanks, Path of Exile si Mortal Kombat XI. Nu in ultimul rand, am inregistrat mai multe sample-uri schimband setarile microfonului, am initiat apeluri pe Skype si am utilizat headset-ul pe post de hands-free impreuna cu telefoanele mobile.

HyperX Cloud Stinger Wireless au un comportament similar cu modelul omonim echipat cu fir, HyperX Cloud Stinger. Astfel, frecventele medii sunt usor in spate, ceea le confera o nota sonora orientata spre frecvente joase, o placere pentru pasionatii de muzica electronica si gameri. Evident, nu discutam despre casti dedicate audiofililor, insa volumul este puternic, bass-ul este omniprezent, iar sunetul este in general placut, curat.

Microfonul are de asemenea performante bune, interlocutorii auzindu-ma fara probleme indiferent de aplicatie sau de nivelul zgomotului ambient.

Per total, HyperX Cloud Stinger Wireless ofera un raport calitate / pret ridicat, oferind un echilibru optim intre ergonomie, calitate audio si pret.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: