lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Core Wireless & Cloud II Wireless 7.1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 April, 2021.

Concluzii

 
Am desfacut, analizat, puricat, testat si ascultat iar acum a venit momentul sa tragem niste concluzii. Pe de-o parte avem HyperX Cloud Stinger Core Wireless, care ofera un raport calitate / pret ridicat, oferind un echilibru optim intre ergonomie, calitate audio si pret. Momentan versiunea testata de noi de culoare alba, dedicata consolelor PS4 si PS5, nu se mai gaseste in magazinele din Romania, insa pentru 50lei in plus gasiti modelul Wireless 7.1 care vine in plus cu suport software NGenuity si – evident – Virtual Surround 7.1. Software-ul NGenuity nu ne ofera prea multe optiuni, acesta fiind dezvoltat pentru perifericele RGB, iar modul Surround 7.1 este implementat destul de slab, prin urmare l-am inchis imediat ce l-am activat (testat pe Cloud II Wireless 7.1 pentru ca Stinger Core Wireless pentru Playstation nu suporta).

HyperX Cloud Stinger Core Wireless au un pret competitiv pentru un headset wireless, comportamentul in jocuri si filme fiind bun insa auditia muzicala este afectata destul de mult de raspunsul slab al frecventelor medii. Totusi, Stinger Core Wireless au un sunet placut si nu zbarnaie la bass puternic precum alte modele ieftine, prin urmare cred ca avem parte de un model care va face multi utilizatori fericiti. Daca insa sunteti pretentiosi, poate HyperX Cloud II Wireless 7.1 sunt pe placul vostru, fiind la alt nivel indiferent daca vorbim de calitatea constructiei sau calitate audio.

Totusi la 799lei Cloud II Wireless intalneste destula competitie, insa pot spune ca nu prea am ce sa le reprosez… mai putin faptul ca desi difuzoarele sunt mari (53mm) cupele sunt destul de mici iar pentru utilizatori cu urechi mari ele nu or sa fie comode. Constructie solida, microfon bun, calitate audio excelenta indiferent de scenariu (muzica, film, jocuri)… doar suportul software lasa de dorit- NGenuity este inca Beta si are optiuni limitate, iar modul Virtual Surround 7.1 nu suna prea grozav.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: