lab501.ro

Review – HyperX Cloud Stinger Core Wireless & Cloud II Wireless 7.1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 April, 2021.

Constructie si dotari

 
HyperX Cloud Stinger Core Wireless sunt compacte si usoare, dar se potrivesc fara probleme si in cazul utilizatorilor care au capul sau urechile mai mari, cupele fiind generos dimensionate iar presiunea destul de mica. Banda de ajustare a inaltimii headband-ului este fabricata din metal, in timp ce pivotul pentru rotirea cupelor pana la un maxim de 90 grade este construit din plastic, iar cupele sunt acoperite cu spuma moale, invelita in material textil, castile fiind comode din punctul meu de vedere chiar si dupa mai multe ore de utilizare.
 

Fiind vorba despre un headset wireless, butoanele de control sunt dispuse pe casca. Astfel, sub incinta stanga gasim butonul on/off, conectorul micro USB pentru incarcare dar si rotita pentru ajustarea volumului. Tot pe casca stanga gasim si microfonul, care poate fi ajustat pe verticala, ridicarea completa a acestuia avand ca efect trecerea microfonului pe Mute.


 

HyperX Cloud II Wireless 7.1 adauga conectivitate fara fir unui model deja aflat de ceva timp pe piata si lansat de mai bine de 6 ani: HyperX Cloud II. Acesta la randul lui este bazat pe primul Cloud, difuzoarele excelente, cupele / headband-ul capitonate cu spuma cu memorie, dar si structura de sustinere fabricata din aluminiu fiind mentinute.

Difuzoarele de neodymium au o dimensiune de 53mm si sunt situate intr-o incinta inchisa, fabricata dintr-un plastic solid care impedica vibratiile si rezonantele nedorite. Redarea frecventelor este specificata un pic optimist intre 15Hz si 20kHz, in timp ce impedanta lor este de 60 ohmi – dublu fata de alte casti de gaming similare. Asta inseamna ca trebuie sa aveti un amplificator de casti destul de potent pentru a duce in parametrii optimi aceste casti, insa aici nu este cazul sa va faceti probleme pentru ca fiind Wireless castile contin deja un amplificator intern calibrat pentru aceste difuzoare. Pentru controlul sunetului avem la dispozitie rotita de volum in partea din spate a castii drepte, in timp ce butonul de pornit / oprit si cel de Mute pentru microfon sunt situate pe casca din partea stanga.

Microfonul este detasabil, avand o sensibilitate de -20 dBV in timp ce raspunsul lui in frecventa este specificat ca 50Hz – 6.8kHz. Castile sunt comode in ceea ce priveste utilizarea indelungata, dar trebuie sa mentionez ca aceste casti sunt gandite pentru persoanele cu cap mic/mediu. Microfonul este bi-directional si montat pe un brat moale, poate fi ajustat cu usurinta in orice pozitie, iar unul dintre aspectele importante la acest capitol este functia de noise canceling, pentru implementarea careia cei de la HyperX au lucrat destul de mult, rezultatul fiind unul pe masura.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: