lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 9 August, 2018.

Specificatii

 

 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones1MORE Triple Driver In-Ear Headphones
TipWired, StereoWired, Stereo
Difuzoare1 x 40mm, titan
1 x tweeter ceramic
1 x bass reflector
2 x armatura echilibrata
1 x driver dinamic
Impedanta32 Ohm 32 Ohm
Sensibilitate104dB99dB
Frecventa20 - 40.000 Hz 20 - 40.000 Hz
MicrofonNuDa
Conectivitate3.5mm
6.3mm
3.5mm
ControlNuDa (volum, select, convorbire)
Greutate293 g 18 g
Pret249 USD99 USD

 

Avem de-a face cu doua perechi de casti stereo cu fir, gandite pentru auditie muzicala. Astfel, 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones sunt casti over the ear, dotate cu cate un difuzor din titan de 40mm, un tweeter ceramic si un bass reflector, de unde si numele “triple driver”. Producatorul specifica o impedanta de 32 Ohm pentru 1MORE Triple Driver Over-Ear, respectiv un raspuns in frecventa cuprins intre 20 si 40000 Hz si o sensibilitate de 104dB .

Castile sunt atasate de un cablu de 1.3m,la capatul caruia gasim clasicul jack audio de 3.5mm, in pachet fiind inclus si un adaptor de 6.3mm. 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones cantaresc 293g si pot fi achizitionate pentru 249 USD, producatorul tintind ca si calitate un segment superior de pret.

Aceeasi afirmatie este valabila si pentru 1MORE Triple Driver In-Ear Headphones, o pereche de casti in-ear de 18g, care poate fi achizitionata pentru ~99USD. Si de aceasta data avem de-a face cu 3 “driveri”, fiecare incinta fiind dotata cu doua armaturi echilibrate si un driver dinamic.

Producatorul specifica o impedanta de 32 Ohm pentru 1MORE Triple Driver In-Ear, respectiv un raspuns in frecventa cuprins intre 20 si 40000 Hz si o sensibilitate de 99dB. De aceasta data insa gasim pe fir si un microfon, dar si butoane de control (volum, melodie, convorbire), fiind vorba despre o pereche de casti care poate fi utilizata si impreuna cu un smartphone.

Comentarii

6 comentarii la: Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

 1. Cristian a scris pe:

  Salutare,
  Am citit cu interes articolul despre Yoga’s ( sau Yogi )
  Mi-ai placut ca ai surprins esentialul , si ti-am dat credit ref la concluzii :
  Am achizitionat Yoga 730 . 4200
  Dar o surpriza neplacuta a fost SSD Hynix de 256 slab rau.
  L-am rezolvat cu 960 Pro – parfum !
  WiFi Realtek e super ok , mai putin bluetooth-ul care imi da lag observabil la mouse.
  Scos crapware-ul ( McAfee , si W10 1709 ) – adica reinstalat 1511 cu blocare (eliminare) servere update si ce sa vezi , se misca f f bine si cu f putin zgomot .
  Aviz doritorilor de liniste – sa configurati undervolt V core Cpu cu XTU !
  Si.. inca un aspect , am umplut casa de dongles si HUB USB-C.
  Cand postezi art cu Note 9 ( adica battery life si fluiditate UI pt Exynos )?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim pentru feedback, Cristian!

  Legat de Note 9…cand o veni la teste

 3. Cristian a scris pe:

  Ma bazez ( as usual ) pe OBIECTIVITATEA ta ref la review Note 9 si , lasa-ne si un printscreen cu AIDA64- Devices ref la modulul camera foto . Stiu ( la Note & si 8) ca variantele Qualcomm Snap au modul SONY, iar pt noi , plebeii, la varaintele Exynos
  modul inferior SLSI_S5K2L2.
  Cu multumiri

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Cand il primesc o sa incerc sa nu uit. Deobicei eu folosesc Quadrant pentru datele astea, dar daca nu afiseaza ce trebuie pot instala si AIDA.

 5. Greuceanu a scris pe:

  @Cristian
  Nu există “modul” inferior pentru că e Samsung iar celălalt este Sony.
  Nu există diferențe de calitate între fotografiile modelelor Note8 dotate cu senzor Samsung și cele dotate cu senzori Sony.
  Asta este doar un clișeu care nu are acoperire în realitate. Am avut ocazia să văd rezultate foto cu Note8 cu procesor Snapdragon și senzor Sony și nu se pot face departajări calitative între fotografiile acestuia și cele ale modelului Cu Exynos și senzor Samsung.
  Ba chiar mi s-a părut că cele cu senzor Samsung au o claritate și culori mai corecte decât cel cu senzor Sony,dar este ceva insesizabil,nu se pot face departajări notabile.
  Motivul pentru care Samsung nu folosește exclusiv senzori proprii pe toate modelele sale nu este nici pe departe calitatea mai slaba a cestora ci capacitatea de producție redusă,mult sub cea a Sony,care nu îi permite să doteze toate terminalele lor cu senzori proprii.
  Cu tot respectul și obiectivitatea.

 6. Cristian a scris pe:

  @Greuceanu.
  Am luat un Samsung Note 7 Exynos pt mine si am fost dezamagit de camera.
  Dar cum “pixul ” era ce voiam ,alaturi de viteza SOC ului Exynos 8890 (catifea cum ii zic eu ),bateria de 2 zile(medie) si alaturi
  de aplicatia BK de a bloca/debloca COMPLET la dorinta mea Google services,play, etc . Am luat al 2 lea identic si pt sotie . Cum l -am desfacut am vrut sa fac o comparatie a pozelor . Surpriza , pozele ieseau mai bine decat la ex meu.
  Curios am cautat sa aflu ce este diferit in exemplarul 2. Am aflat cu AIDA : al meu are modul camera Samsung iar al 2 lea ex are SONY IMX.
  Multumit ?

Lasa-ne un comentariu: