lab501.ro

MSI Clutch GM31 Lightweight

Scris de: , in categoria: Periferice, in 12 January, 2023.

MSI Clutch GM31 Lightweight

 
Anul a inceput in forta si am avut parte atat de anunturi interesante, cat si de lansari importante din partea celor trei mai producatori de hardware, incepand cu noua generatie de procesoare mobile de la Intel, continuand cu o noua placa video high-end de la Nvidia si ajungand la procesoare desktop cu un consum redus de la AMD. Cu alte cuvinte, un adevarat festin hardware pentru a incepe anul in forta.

Asa cum stiti insa, domeniul nostru nu se rezuma doar la procesoare si placi grafice, chiar daca acestea sunt probabil cele mai discutate produse, ecosistemul construit in jurul acestora fiind mult mai bogat. Astfel, inceputul anului ne aduce si lansari de periferice, cei de la MSI continuand seria Lightweight cu doua modele noi, mai precis MSI Clutch GM31 Lightweight si MSI Clutch GM31 Lightweight Wireless.

Noi am primit la teste prima varianta, care se lauda cu o greutate redusa, de doar 58g, fara ca producatorul sa fi apelat la artificii cum ar fi utilizarea unei carcase perforate, drept urmare eram curiosi cum arata si cum se comporta un asemenea mouse, asa ca l-am pus imediat la treaba.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: