lab501.ro

Preview – Intel Core i7 13700HX

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2023.

Preview – Intel Core i7 13700HX

 
La Multi Ani dragii monstrului si bine v-am gasit in noul an! Asa cum se intampla in fiecare an, majoritatea jucatorilor importanti din industrie se pregatesc de CES, unde vom avea parte de primele noutati in materie de tech ale anului. Si asa cum era de asteptat, atat Intel, cat si AMD si Nvidia, ne vor asalta cu noutati, indiferent daca discutam despre noi procesoare pentru desktop sau notebook, respectiv placi grafice noi pentru desktop si notebook.

De aceasta data, primul producator care ne-a permis sa rupem tacerea a fost Intel, care a pregatit o serie intreaga de noutati pentru pasionati, incepand cu procesoarele Raptor Lake cu 65W TDP pentru desktop si continuand cu cea de-a 13-a generatie Intel Core pentru notebook-uri.

Discutam despre nu mai putin de 4 familii de procesoare noi, mai precis seria U (15W TDP), dedicata ultraportabilelor, seria P (28W), denumita de Intel Performance Thin & Light, seria H (45W), denumita Thin Enthusiast, respectiv seria HX (55W), adica seria Extreme Performance.

Evident, majoritatea producatorilor de notebook-uri s-au pregatit cum trebuie pentru aceasta lansare, drept urmare veti fi asaltati cu o serie intreaga de noutati in zilele urmatoare. Cu toate acestea, datorita faptului ca si ceilalti producatori au pregatit noutati, cum ar fi placi grafice noi, iar aceste noutati au NDA putin mai incolo, va trebui sa mai asteptati pentru a vedea review-uri complete pentru notebook-urile lansate la inceput de 2023.

Asta nu inseamna insa ca nu putem arunca o privire asupra performantei celei mai noi serii de procesoare Intel Raptor Lake Mobile, iar noi asta vom face astazi, avand la dispozitie o platforma de referinta echipata cu un procesor Intel Core i7 13700HX.

 

Comentarii

2 comentarii la: Preview – Intel Core i7 13700HX

  1. Kovács László a scris pe:

    Se anunta si KS acum la CES sau la primavara?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Momentan au anuntat procesoarele de notebook, precum si procesoarele desktop de 65W. Nu au comunicat nimic oficial legat de KS. Probabil il pastreaza pentru perioada Computex-ului.

Lasa-ne un comentariu: