lab501.ro

Corsair M75 Air Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 12 October, 2023.

Concluzii

 
Prin lansarea lui Corsair M75 Air Wireless, Corsair se alatura cu succes curentului de mousi wireless ultra-usori care si-a facut aparitia in ultimii doi ani, oferind o conexiune rapida si o forma potrivita pentru marea majoritate a gamerilor, in special cei care utilizeaza deja mousi ultra-usori. Pentru cei mai batrani dintre noi, obisnuiti cu mousi mari si grei, Corsair M75 Air Wireless poate fi ceva mai greu de folosit la inceput, insa orice lucru poate deveni o obisnuinta dupa o perioada alocata acomodarii.

Practic, discutam despre un club destul de select de mousi, in care gasim modele ca Logitech G Pro X Superlight, Razer Deathadder V3 Pro, HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless sau Glorious PC Gaming Race Model D Wireless, dar in special Logitech G Pro X Superlight 2 si ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, acestia avand de altfel si un pret similar de comercializare (750 RON) si o greutate similara (60, respectiv 54g).

Personal am apreciat aspectul sobru si posibilitatea de calibrare in functie de suprafata, precum si conexiunea wireless ultra-rapida – duse sunt zilele in care utilizarea unui mouse fara fir avea ca efect o scadere a performantei prin cresterea latentei. La final insa, fiecare pasionat alege perifericul in functie de preferintele personale, acestea incluzand printre altele si forma, senzor sau brand, iar Corsair M75 Air Wireless va avea cu siguranta baza lui de fani dedicati.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: