lab501.ro

GoPro HERO6 Black – Partea I – Prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 28 September, 2017.

 
Asa cum spuneam, exteriorul este identic cu GoPro Hero 5 Black, dar cum aceasta nu a beneficiat de un review pe site-ul nostru vom analiza acum noul tip de GoPro. Spre deosebire de modelele lansate pana la generatia Hero 4, inclusiv, acum avem de-a face cu o camera rezistenta la apa fara o carcasa externa, prin urmare aceasta este imbracata intr-un material cauciucat, zonele in care avem conectori fiind protejate cu doua usite etanse, cu un mecanism de blocare pe baza de buton.

Lentila frontala este plata, pentru a obtine imagini de calitate atat la suprafata cat si sub apa si poate fi schimbata in service in cazul in care este avariata. Pe latura din fata gasim display-ul secundar, care afiseaza cele mai importante informatii (modul de utilizare, numarul de fotografii sau minutele de filmare inregistrate in sesiunea respectiva, spatiul ramas liber pe card, respectiv nivelul de incarcare al bateriei.

Pe latura inferioara gasim compartimentul in care se monteaza bateria si cardul microSD, langa aceasta fiind montat difuzorul. Latura superioara este dotata cu butonul Rec/Stop, dar si cu microfonul principal, microfonul secundar fiind pozitionat pe latura din dreapta, langa butonul On/Off – Mode. Latura din stanga este dotata cu al doilea compartiment, in care gasim conectorul USB Type-C, precum si conectorul Micro HDMI.

GoPro HERO6 Black este dotata cu mai multe led-uri de stare, pentru ca utilizatorul sa stie in orice moment daca inregistrarea este pornita, camera se incarca s.a.m.d. Pe latura din spate este dispus display-ul cu touchscreen, acesta avand o diagonala de 2″ si un led de stare integrat in rama.

 

Comentarii

9 comentarii la: GoPro HERO6 Black – Partea I – Prezentare

 1. Ionut a scris pe:

  Drooling! Pacat ca e cam scumpa, dar stabilizarea aia face toti banii

 2. Para a scris pe:

  Poate ca nu inteleg eu prea bine piata-tinta pentru GoPro, desi balbele din ultimii ani tind sa-mi dea dreptate, dar dpmdv au scos iar jumatate de produs.
  60 fps in 4k e extraordinar, dar daca scrii informatia pe un singur SD, compresia e horror.
  Stabilizarea electronica in 4k e o gluma, doar in HD e palatabila. Sony s-au prins de mult si au implementat BOSS, mai nou si pe action-cam-ul X3000. Doar 30 fps la 4k, dar oricum SD-urile nu fac fata la viteza de scriere la calitate buna.
  Pe langa astea, te-ai chinuit sa creezi Karma, propria-ti drona, sa-ti care Hero-urile. Nu ti-a iesit. Macar stai cu un ochi in industrie, sa analizezi trenduri si evolutii, s-o faci prietenoasa pentru altii daca tu nu esti in stare. Functii controlabile PWM ? Conexiune MAVLink ? N-ai, si pierzi la capitolul asta.
  Eu ma uit cu uimire la FLIR, si vad cat de bine gestioneaza expansiunea in retail pentru o corporatie axata pe contracte guvernamentale, comparativ cu una nascuta pentru retail.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Ai filmare 4K cu stabilizare in articol – ti se pare ca nu functioneaza? Iar SD-urile fac fata bine mersi la un bitrate de 70Mbps unde ai 4K fara compresie horror. La capitolul drona nu comentez – nu ma pasioneaza, iar Karma mi se pare interesanta doar pentru functia de urmarire.

 4. Claudiu a scris pe:

  Am gasit pe net asta. Quote from the manual: Video Stabilization is available for all resolutions, except 4K60, 4K 4:3, 2.7K120, 2.7K60 4:3, and 1080p240. E real?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Probabil ca da, eu am testat 4K @ 25fps

 6. Mihai a scris pe:

  hahaha ce tare – monstrule cum te legeni in timelapse!!!

 7. IamtheLaw a scris pe:

  Scump domle scump

 8. Adrian a scris pe:

  Pacat ca nu au lasat camera la acelas pret ca si HERO5. Parca mai mergea. Au inbunatatit un pic camera si au urcat pretul.

  Eu aici am vazut pret de Romania http://govideo.ro/camere-gopro/983-gopro-hero-6-black.html

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Si la F64 o au, la acelasi pret

Lasa-ne un comentariu: