lab501.ro

Review – Creality Ender-3 S1

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 21 October, 2022.

Concluzii

Creality Ender-3 S1 este o imprimanta 3D perfecta pentru incepatorii care nu vor sa-si bata capul cu moduri, ci vor sa treaca direct la treaba. Oricum, daca luam ca referinta modelul de baza Ender-3 V2 si adunam toate imbunatatirile aduse de modelul S1, iesim mai bine financiar si ne scuteste si de multa munca. In tara noastra Ender-3 S1 costa aproximativ 2400lei insa o gasim pe site-urile din afara la 1592lei cu TVA si transport inclus catre Romania (folosind codul TTDEE3S, special pentru cititorii LAB501), produsul si garantia fiind aceeasi. La pretul cerut, Creality Ender-3 S1 vine cu un raport pret / performanta excelent, calibrarile necesare fiind minime, timpul de montare fiind si el redus la minim pentru ca imprimanta vine pre-asamblata in cutie.

Sincer sa fiu, pana sa ma apuc de acest test nu avusesem nici o legatura cu domeniul printarii 3D, insa internetul este bogat in resurse, iar imprimantele Creality sunt extrem de populare in randul utilizatorilor. Manualul inclus in pachetul lui Ender-3 S1 mi-a dat o idee despre setarile de viteza, temperatura si retractia ce ar trebui folosite in functie de tipul filamentului si in maxim 1 ora printam deja primul proiect. Creality Ender-3 S1 isi merita fiecare banut, mai ales daca o comandam din exteriorul tarii si trebuie sa recunosc ca te ia un pic valul printatului o data ce te prinzi cum sta treaba. Am fost oprit cu greu din a printa toate prostiile gasite pe Thingiverse, avantajul noului model S1 fata de vechile modele fiind si silentiozitatea, insa probabil daca printezi non-stop consumul de 350W al imprimantei o sa-si faca simtita prezenta pe factura la curent.

Cei care au parcurs acest articol pot gasi o idee de imprimanta 3D buna si accesibila, iar daca o achizitionati aveti pe pagina anterioara si un set de setari testate si certificate pentru o functionare perfecta. Daca v-a placut acest articol dati-ne de stire si poate reusim sa mai tratam domeniul printarii 3D prin alte imprimante, tutoriale si diferite materiale. Posibilitatile sunt nelimitate, timp sa fie!

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Creality Ender-3 S1

  1. Dor a scris pe:

    Mi-a plăcut acest articol, mai vreau :)

Lasa-ne un comentariu: