lab501.ro

Review – Creality Ender-3 S1

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 21 October, 2022.

Ambalaj si accesorii

Ambalajul lui Creality Ender-3 S1 este destul de compact si poate fi manipulat de catre o singura persoana. Dupa cum era de asteptat, pentru a proteja imprimanta in timpul transportului aceasta vine dezasamblata, iar piesele sunt izolate de eventualele socuri prin bucati de spuma.

Baza imprimantei impreuna cu rama acesteia se gasesc la fundul pachetului, in timp ce deasupra acestora gasim restul de piese necesare atat instalarii acesteia cat si a intretinerii si utilizarii sale. Asadar, in pachet vom gasi duza de printare, suportul si senzorul pentru prezenta filament cat si display-ul impreuna cu suportul acestuia. Totodata, cei de la Creality au inclus in pachet si un spaclu pentru desprinderea filamentului de pe masa de lucru, un cleste sfic, un filamentul PLA alb de proba, o surubelnita si cateva chei, cablul de alimentare, o duza 0.4mm de rezerva, o perie pentru curatarea duzei, un card reader dar si un card SD pe care vom pune proiectele ce urmeaza a fi printate, foaia de test pentru reglarea inaltimii duzei, suruburi de prindere si in cele din urma un switch de rezerva ce detecteaza limita pe axa Z. Asamblarea se face urmand instructiunile prevazute in pachetul de accesorii.

Pe langa filamentul PLA alb inclus in pachetul imprimantei, exista optiunea de a alege si alta culoare a filamentului PLA dar si alte materiale (TPU, ABS, PLA Wood, PETG), totul bineinteles in functie de ce urmarim in final sa obtinem. In general, consumatorii aleg culori neutre, ce pot si acoperite mult mai usor in ultimele stagii de pregatire a produsului finit, insa noi am ales unul de culoare roz, acesta fiind singurul disponibil la momentul respectiv pe site-ul celor de la TOMTOP. Rola noastra are o greutate de 1KG, un diametru de 1.75mm iar temperatura de printare poate fi setata intre 195 si 220 grade Celsius.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Creality Ender-3 S1

  1. Dor a scris pe:

    Mi-a plăcut acest articol, mai vreau :)

Lasa-ne un comentariu: