lab501.ro

EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 4 January, 2019.

Concluzii

 
Cea de-a doua surpriza, asa cum v-ati dat seama de la bun inceput din titlu, este legata de EaseUS Data Recovery Wizard. Asa cum am vazut, acesta este un utilitar puternic, care ne poate ajuta sa recuperam datele pierdute in urma stergerii, formatarii sau in urma unor erori, fiind rapid si simplu de folosit chiar si de catre cei mai putin priceputi.

Acesta este si motivul pentru care i-am si dedicat un articol, pentru ca va poate fi de un real ajutor in cazul in care aveti de-a face cu pierderi de date, desi va doresc sa nu fie cazul. Totusi, daca aveti nevoie vreodata de un program pentru recuperarea datelor pierdute, EaseUS Data Recovery Wizard este cu siguranta una dintre cele mai performante optiuni disponibile pe piata.

Tocmai de aceea, astazi vom oferi cititorilor LAB501 posibilitatea de a intra in posesia uneia dintre cele 10 licente de EaseUS Data Recovery Wizard Pro, pe care le punem la bataie impreuna cu colegii de la EaseUS. Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in tragerea la sorti este sa postati un comentariu la acest articol, in care sa ne spuneti daca ati avut vreodata nevoie sa recuperati date pierdute si ce program ati folosit pentru a duce la bun sfarsit aceasta operatiune.

Daca sunteti interesati de concurs, cititi cu atentie regulamentul de mai jos. Va dorim succes si un an nou fericit!

Regulament:

– Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti
– In campul e-mail trebuie trecuta o adresa valida de mail pe care sa va putem contacta in cazul in care castigati
– In campul nume trebuie trecut numele real pentru validarea castigatorului cu ajutorul unui act de identitate
– Nu sunt acceptate inscrierile multiple (mai mult de o adresa de email / nume)
– Concursul se desfasoara in perioada 4 Ianuarie 2019 – 14 Ianuarie 2019 ora 23:59;
– Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, folosind Random.org;
– Castigatorii vor fi anuntati Miercuri, 16 Ianuarie;
– In acest concurs se poate inscrie orice cititor LAB501, exceptie facand, desigur, staff-ul LAB501 si angajatii EaseUS;
– Castigatorii trebuie sa trimita datele de validare in maxim 72 de ore de la primirea anuntului oficial de castigare a premiului;
– Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor concursului.
– Castigatorii vor fi contactati de staff-ul LAB501 prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii extragerii. Acestia au termen de 72 de ore pentru a transmite Organizatorului datele de contact si de livrare a premiului: numele complet, adresa de email;
– Premiile vor fi livrate castigatorilor prin e-mail dupa 16 Ianuarie;
– Pentru participarea la acest concurs este necesara stocarea numelui si adresei de email pe acest website. Acestea nu vor fi comunicate unor terte parti si nu vor fi utilizate in alte scopuri. Inscrierea in acest concurs reprezinta acordul dumneavoastra in acest sens;
– LAB501 nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware);

(ii) Situatiile in care premiul nu este livrat ori inmanat castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate la inregistrare;

(iii) Dificultatile tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul www.lab501.ro, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

 

Comentarii

66 comentarii la: EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

 1. Baicus Andrei a scris pe:

  Am avut nevoie sa recuperez niste date de pe pc-ul vechi, am folosit Recuva dar dupa putin timp am renuntat. Aceasta licenta o sa-mi fie de folos pe viitor.

 2. Cornel a scris pe:

  Pentru recuperarea datelor am folosit la un moment dat MiniTool Recovery Data

 3. Popa Ciprian a scris pe:

  Sună clișeic, dar ei bine, da, chiar EasyUs folosii când avui nevoie să recuperez niște date de pe un hdd extern, țin minte doar că a durat foarte mult să scaneze, dar ce recuperai fu ok:)

 4. Alin G. Vasiliu a scris pe:

  Am inceput cu Norton Undelete/Unerase si am ajuns la Recuva, pe care l-am folosit de cateva ori cu succes in ultimi ani.

 5. Martin a scris pe:

  Nu am avut nevoie pana acum de nicio recuperare de date

 6. MS Gabriel a scris pe:

  Am pierdut aproximativ 6GB de date(poze, muz, documente, etc) dintr-un fisier care il aveam pe desktop. Nu stiu exact de ce.

  Am incercat sa recuperez datele cu EaseUS DRW, Recuva. Din pacate pt ca a trecut ceva timp pana mi-am dat seama ca au disparut fisierele, acestea au fost recuperate partial iar multe dintre ele au ramas corupte dar totusi am recuperat putin. Probabil daca foloseam imediat dupa ce au fost sterse era mult mai ok.

Lasa-ne un comentariu: