lab501.ro

EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 4 January, 2019.

EaseUS Data Recovery Wizard

 
Daca utilizati un PC sau o camera foto de ceva timp, cu siguranta ati avut nevoie la un moment dat sa recuperati cateva fisiere sterse accidental de pe hard-disk, de pe un stick USB sau de pe cardul de memorie. Si cel mai probabil, ati cautat pe Google cele mai bune solutii pentru o astfel de operatie. Ei bine, un nume se repeta de fiecare data cand realizam aceasta cautare si acesta este EaseUS, un utilitar care poate recupera 2GB de date gratuit, pentru mai mult fiind necesara achizitionarea unei licente.

Desigur, exista mai multe utilitare de acest gen, unele sub forma de wizard, altele in mod consola, foarte puternice. Insa EaseUS Data Recovery Wizard are doua mari avantaje, mai precis faptul ca este extrem de simplu de utilizat, chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu astfel de proceduri, respectiv faptul ca este o unealta foarte puternica pentru recuperarea datelor, cu sanse foarte ridicate de reusita.

CHENGDU Yiwo Tech Development Co. Ltd a luat nastere in urma cu aproape 15 ani, in China, compania deschizand rapid un birou in California, de unde s-a extins in peste 180 de tari. Cu peste 100 de angajati in momentul de fata, compania a inceput prin a oferi o solutie puternica de recuperare a datelor, EaseUS Data Recovery Wizard, extinzandu-si portofoliul cu un utilitar pentru managementul partitiilor in 2007 (EaseUS Partition Manager), o aplicatie de back-up in 2009 (EaseUS Todo Backup), respectiv o serie intreaga de unelte conexe, destinate atat mediului consumer, cat si mediului corporate.

In momentul de fata, compania ofera utilitare dedicate recuperarii datelor atat de pe PC sau Mac, respectiv smartphone-uri Android sau iPhone, utilitare pentru back-up, management al partitiilor sau transfer de date, avand in portofoliu versiuni gratuite, versiuni consumer si versiuni enterprise.

Noi vom discuta astazi despre EaseUS Data Recovery Wizard , un utilitar cu ajutorul caruia putem recupera datele sterse din greseala de pe un numar ridicat de medii de stocare (hard disk, SSD, card de memorie, stick USB, smartphone, etc). Ajuns la versiunea 12.8, acesta este disponibil in 3 versiuni.

Astfel, EaseUS Data Recovery Wizard Free poate fi utilizat gratuit, insa are doua limitari – nu putem recupera decat 2GB de date si nu beneficiem de suport tehnic. EaseUS Data Recovery Wizard Pro costa 69.95 USD (79 Euro incluzand TVA) in momentul de fata si ofera posibilitatea de a recupera o cantitate nelimitata de date, plus suport tehnic gratuit pe viata, in timp ce EaseUS Data Recovery Wizard Pro + WinPE ofera in plus posibilitatea de a efectua operatiunea de recuperare a datelor de pe un mediu boot-abil.

 

Comentarii

66 comentarii la: EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

 1. Baicus Andrei a scris pe:

  Am avut nevoie sa recuperez niste date de pe pc-ul vechi, am folosit Recuva dar dupa putin timp am renuntat. Aceasta licenta o sa-mi fie de folos pe viitor.

 2. Cornel a scris pe:

  Pentru recuperarea datelor am folosit la un moment dat MiniTool Recovery Data

 3. Popa Ciprian a scris pe:

  Sună clișeic, dar ei bine, da, chiar EasyUs folosii când avui nevoie să recuperez niște date de pe un hdd extern, țin minte doar că a durat foarte mult să scaneze, dar ce recuperai fu ok:)

 4. Alin G. Vasiliu a scris pe:

  Am inceput cu Norton Undelete/Unerase si am ajuns la Recuva, pe care l-am folosit de cateva ori cu succes in ultimi ani.

 5. Martin a scris pe:

  Nu am avut nevoie pana acum de nicio recuperare de date

 6. MS Gabriel a scris pe:

  Am pierdut aproximativ 6GB de date(poze, muz, documente, etc) dintr-un fisier care il aveam pe desktop. Nu stiu exact de ce.

  Am incercat sa recuperez datele cu EaseUS DRW, Recuva. Din pacate pt ca a trecut ceva timp pana mi-am dat seama ca au disparut fisierele, acestea au fost recuperate partial iar multe dintre ele au ramas corupte dar totusi am recuperat putin. Probabil daca foloseam imediat dupa ce au fost sterse era mult mai ok.

Lasa-ne un comentariu: