lab501.ro

EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 4 January, 2019.

Utilizare

 
Odata finalizat procesul de instalare, putem sa utilizam versiunea gratuita, care ofera posibilitatea implicita de a recupera 500MB, plus inca 1.5GB daca postam pe diverse aplicatii social media (Facebook, etc), pentru un total de 2GB, sau putem introduce licenta pentru recuperare nelimitata. Interfata este simpla si intuitiva – practic, putem alege unitatea de stocare sau folderul pe care dorim sa il scanam pentru date sterse, iar procesul de recuperare al fisierelor este demarat de indata ce apasam butonul Scan.

In functie de cantitatea de date si de viteza unitatii de stocare, procesul poate dura de la cateva minute la o ora sau mai mult. La final, utilitarul ne va anunta cate fisiere a gasit, respectiv ce cantitate de date poate recupera, utilizatorul putand alege intre vizualizarea tip lista, preview, sau lista cu preview a datelor care pot fi recuperate. Dupa ce am identificat datele pe care dorim sa le recuperam, le selectam in aplicatie, alegem o locatie unde acestea vor fi recuperate si apoi asteptam ca operatia sa fie dusa la bun sfarsit.

Desigur, EaseUS Data Recovery Wizard ofera optiuni avansate de lucru, cum ar fi posibilitatea de a salva rezultatele cautarii sau posibilitatea filtrarii datelor dupa tipul fisierului, dimensiune, vechime sau nume. In cazul nostru, am utilizat un stick USB de 8GB de pe care am sters un folder care continea peste 150 de imagini (~600MB de date). Scanarea a durat aproximativ 3 minute, dupa care EaseUS Data Recovery Wizard a gasit atat folderul respectiv, cat si alte date care au fost sterse in trecut de pe stick-ul respectiv, pentru un total de 2546 de fisiere, adica 7.24GB de date.

Am repetat procedeul formatand stick-ul, apoi am incercat sa recuperam date de pe un hard-disk, un card micro-SD, respectiv un card SD introdus intr-un GoPro generatie mai veche, EaseUS Data Recovery Wizard identificand de fiecare data cu succes datele care puteau fi recuperate de pe respectivul mediu de stocare.

 

Comentarii

66 comentarii la: EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

 1. Baicus Andrei a scris pe:

  Am avut nevoie sa recuperez niste date de pe pc-ul vechi, am folosit Recuva dar dupa putin timp am renuntat. Aceasta licenta o sa-mi fie de folos pe viitor.

 2. Cornel a scris pe:

  Pentru recuperarea datelor am folosit la un moment dat MiniTool Recovery Data

 3. Popa Ciprian a scris pe:

  Sună clișeic, dar ei bine, da, chiar EasyUs folosii când avui nevoie să recuperez niște date de pe un hdd extern, țin minte doar că a durat foarte mult să scaneze, dar ce recuperai fu ok:)

 4. Alin G. Vasiliu a scris pe:

  Am inceput cu Norton Undelete/Unerase si am ajuns la Recuva, pe care l-am folosit de cateva ori cu succes in ultimi ani.

 5. Martin a scris pe:

  Nu am avut nevoie pana acum de nicio recuperare de date

 6. MS Gabriel a scris pe:

  Am pierdut aproximativ 6GB de date(poze, muz, documente, etc) dintr-un fisier care il aveam pe desktop. Nu stiu exact de ce.

  Am incercat sa recuperez datele cu EaseUS DRW, Recuva. Din pacate pt ca a trecut ceva timp pana mi-am dat seama ca au disparut fisierele, acestea au fost recuperate partial iar multe dintre ele au ramas corupte dar totusi am recuperat putin. Probabil daca foloseam imediat dupa ce au fost sterse era mult mai ok.

Lasa-ne un comentariu: