lab501.ro

EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 4 January, 2019.

Back-up

 
Probabil cea mai sigura metoda de a ne proteja datele, atat impotriva pierderii accidentale, cat si impotriva unor atacuri de tip ransomware, este realizarea unor back-up-uri regulate. Acest lucru poate fi facut intr-o multitudine de feluri, manual, sau automat, cu ajutorul unei solutii software instalata pe un NAS, sau cu ajutorul unui utilitar dedicat. Un astfel de utilitar este EaseUS Todo Backup Home, care are atat o varianta gratuita, cat si o varianta mai puternica, care necesita o licenta.

EaseUS Todo Backup este un utilitar puternic, care ne permite realizarea de back-up-uri pentru diverse foldere, fisiere, sau pentru intreg sistemul, clonarea unitatilor de stocare, inclusiv salvarea datelor pe un serviciu de tip cloud utilizat de noi (Dropbox, Google, etc). Putem opta pentru full back-up sau back-up incremental, putem utiliza o unitate de stocare sau un serviciu cloud, putem salva back-up-ul in retea si putem encripta fisierul rezultat.

Per total avem de-a face cu un utilitar care ofera o multitudine de optiuni, in incercarea de a ne asigura ca nu vom pierde niciodata date importante. Totusi, nu despre EaseUS Todo Backup este vorba in articolul de fata. Cu toate acestea, motivul pentru care il mentionez este, de altfel, prima supriza pe care v-am pregatit-o astazi. Astfel, toti utilizatorii LAB501 care acceseaza acest link in urmatoarele 48 de ore pot descarca si activa gratuit versiunea EaseUS Todo Backup Home 10, care este comercializata in mod normal pentru 29 USD.

EaseUS Todo Backup Home 10 poate fi activat o singura data si nu beneficiaza de posibilitate unui upgrade sau suport tehnic, insa ofera toate celelalte beneficii ale versiunii platite. Prin urmare, daca vreti sa va asigurati ca datele voastre sunt in siguranta, puteti sa descarcati si sa instalati EaseUS Todo Backup Home 10 in urmatoarele 48 de ore, din partea EaseUS si LAB501. Pentru a obtine licenta pur si simplu dati share sau asteptati 3 minute pentru a apasa butonul Get Licence.

 

Comentarii

66 comentarii la: EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

 1. Baicus Andrei a scris pe:

  Am avut nevoie sa recuperez niste date de pe pc-ul vechi, am folosit Recuva dar dupa putin timp am renuntat. Aceasta licenta o sa-mi fie de folos pe viitor.

 2. Cornel a scris pe:

  Pentru recuperarea datelor am folosit la un moment dat MiniTool Recovery Data

 3. Popa Ciprian a scris pe:

  Sună clișeic, dar ei bine, da, chiar EasyUs folosii când avui nevoie să recuperez niște date de pe un hdd extern, țin minte doar că a durat foarte mult să scaneze, dar ce recuperai fu ok:)

 4. Alin G. Vasiliu a scris pe:

  Am inceput cu Norton Undelete/Unerase si am ajuns la Recuva, pe care l-am folosit de cateva ori cu succes in ultimi ani.

 5. Martin a scris pe:

  Nu am avut nevoie pana acum de nicio recuperare de date

 6. MS Gabriel a scris pe:

  Am pierdut aproximativ 6GB de date(poze, muz, documente, etc) dintr-un fisier care il aveam pe desktop. Nu stiu exact de ce.

  Am incercat sa recuperez datele cu EaseUS DRW, Recuva. Din pacate pt ca a trecut ceva timp pana mi-am dat seama ca au disparut fisierele, acestea au fost recuperate partial iar multe dintre ele au ramas corupte dar totusi am recuperat putin. Probabil daca foloseam imediat dupa ce au fost sterse era mult mai ok.

Lasa-ne un comentariu: