lab501.ro

EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 4 January, 2019.

Introducere

 
Aho, aho, copii si frati, stai asa… nu va speriati… Daca datele ati sters, mai exista un demers, ca sa le recuperati… cantati si va bucurati! La mult ani dragii nostri si bine v-am gasit in 2019! Sper ca ati petrecut asa cum se cuvine, iar revelionul a fost pe placul vostru, indiferent daca ati cautat liniste si pace, sau cea mai nebuna petrecere, desfatari culinare sau excese bahice, solitudine si introspectie sau companie placuta. Noi, LAB501, am luat o binemeritata pauza dupa un an pur si simplu incarcat de lansari si articole, dar asta nu inseamna ca nu vom publica din cand in cand cate un material pentru cititorii nostri.

In fond, vacanta activa este tot o vacanta si doar pentru ca ne bucuram de zapada si de munte nu inseamna ca nu putem porni din cand in cand laptop-ul pentru a va mai pregati cate o surpriza. Si va pot spune de pe acum ca saptamana viitoare veti avea parte de ceva surprize pe LAB, inclusiv lansari importante si surprize de… alt fel. Veti vedea voi despre ce este vorba, la momentul potrivit.

Pana atunci, vom incepe anul cu un articol pe NEXT, articol insotit nu de una, ci de doua surprize! Rabdare… ca ajungem si acolo. Dupa cum stiti, suntem pasionati de hardware, sau mai bine zis de lucruri fizice, tangibile. Motiv pentru care cea mai mare parte din activitatea noastra se desfasoara in jurul unor produse … fizice. Nu am fost niciodata atrasi de latura software a domeniului, insa asta nu inseamna ca nu au existat si ocazii in care am atins acest subiect, cand am considerat ca este cazul.

Imi vin acum in minte produse cum ar fi 3DMark sau AIDA64, care au beneficiat macar de un articol in paginile noastre, asa cum ar fi de asteptat – este vorba despre benchmark-uri. Exista insa si alte categorii de aplicatii care pot fi din cale afara de utile pentru cititorii nostri si exact despre acest gen de aplicatii ne-am gandit sa discutam astazi.

Nu intamplator, unul dintre ultimele articole ale anului 2018 trata siguranta datelor, un subiect din ce in ce mai important pentru o vasta categorie de utilizatori. In fond, in zilele noastre datele pot fi cel putin la fel de valoroase ca un produs fizic, ba uneori chiar si mai valoroase, motiv pentru care siguranta datelor este un subiect care ar trebui sa se afle pe lista tuturor de prioritati.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre siguranta datelor din punct de vedere al restrictionarii accesului nedorit la datele noastre, astazi a venit momentul sa discutam despre un alt subiect fierbinte, mai precis recuperarea datelor pierdute. Pentru ca importanta pe care datele au ajuns sa o aibe in viata noastra poate duce si la situatii neplacute, in care defectarea unui mediu de stocare sau stergerea accidentala a acestuia pot avea repercursiuni dramatice. In fond, nimeni nu si-ar dori sa piarda imagini din vacanta, documente de la serviciu, sau alte date importante, nu-i asa?

 

Comentarii

66 comentarii la: EaseUS Data Recovery Wizard – CONCURS

 1. Baicus Andrei a scris pe:

  Am avut nevoie sa recuperez niste date de pe pc-ul vechi, am folosit Recuva dar dupa putin timp am renuntat. Aceasta licenta o sa-mi fie de folos pe viitor.

 2. Cornel a scris pe:

  Pentru recuperarea datelor am folosit la un moment dat MiniTool Recovery Data

 3. Popa Ciprian a scris pe:

  Sună clișeic, dar ei bine, da, chiar EasyUs folosii când avui nevoie să recuperez niște date de pe un hdd extern, țin minte doar că a durat foarte mult să scaneze, dar ce recuperai fu ok:)

 4. Alin G. Vasiliu a scris pe:

  Am inceput cu Norton Undelete/Unerase si am ajuns la Recuva, pe care l-am folosit de cateva ori cu succes in ultimi ani.

 5. Martin a scris pe:

  Nu am avut nevoie pana acum de nicio recuperare de date

 6. MS Gabriel a scris pe:

  Am pierdut aproximativ 6GB de date(poze, muz, documente, etc) dintr-un fisier care il aveam pe desktop. Nu stiu exact de ce.

  Am incercat sa recuperez datele cu EaseUS DRW, Recuva. Din pacate pt ca a trecut ceva timp pana mi-am dat seama ca au disparut fisierele, acestea au fost recuperate partial iar multe dintre ele au ramas corupte dar totusi am recuperat putin. Probabil daca foloseam imediat dupa ce au fost sterse era mult mai ok.

Lasa-ne un comentariu: