lab501.ro

Windows Phone 8 se lanseaza in aceasta seara

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 October, 2012.

Prin ce perioada importanta trebuie sa treaca Microsoft in aceasta luna. Pe langa lansarile ultimului update pentru XBox, Windows 8, Windows RT si a propriei tablete, Surface, acum urmeaza si noua versiune a sistemului de operare destinat smartphone-urilor, Windows Phone 8. Lansarea va avea loc in aceasta seara, la ora locala 20:00, in cadrul unei conferinte din San Francisco, dar pentru cei interesati Microsoft asigura si stream live prin Microsoft News Center, pe care il puteti gasi la urmatorul link: http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/windowsphone/.

Pana in prezent Microsoft nu a aratat mai mult decat homescreen-ul modificat si implementarea asa-numitelor Lenses in aplicatia de camera. Odata cu prezentarea tuturor noilor functii si facilitati ale Windows Phone 8, sunt asteptate noi detalii despre pretul si disponibilitatea primului val de terminale care folosesc noul OS ce vine din Redmond, cum ar Nokia Lumia 820, Lumia 900 sau HTC 8X si 8S.

Lansarea constituie inca un pas facut de Microsoft in consolidarea imaginii companiei, efort care a inceput chiar cu prima versiune de Windows Phone, care a marcat debutul design-ului Metro. Acum toate noile produsele ale companiei din Redmond folosesc acelasi limbaj estetic si au fost gandite sa conlucreze pentru a crea un ecosistem complet. Pana acum stim despre Windows Phone ca are un homescreen nou, cateva functii in plus pentru camera si ca ruleaza pe kernel-ul folosit si de Windows RT, dar multe alte aspecte ne sunt inca necunoscute. Nu pentru mult timp…

Comentarii

Niciun comentariu la: Windows Phone 8 se lanseaza in aceasta seara

Lasa-ne un comentariu: