lab501.ro

Nokia 808 PureView @ MWC 2012

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 February, 2012.

Nokia a anuntat lansarea unei noi game de produse in cadrul Mobile World Congress. Dintre acestea, cel mai interesant produs este Nokia 808 PureView, un smartphone care va imbina un senzor foto cu o rezolutie de 41 megapixeli, lentilele Carl Zeiss si tehnologii proprietare Nokia (oversampling, PureView). Tehnologia PureView – care va fi disponibila ulterior si pe restul smartphone-urilor de la Nokia – este responsabila cu prelucrarea imaginilor foto, in timp ce Rich Recording este functia care se presupune ca va oferi o experienta audio foarte buna (pana la un maxim de 140 decibeli).

Restul specificatiilor hardware ale Nokia 808 sunt urmatoarele: procesor single-core 1,3 GHz, ecran de 4 inci cu o rezolutie de 360×640, 512 RAM si 16GB spatiu de stocare. Singurul inconvenient este legat de sistemul de operare care va fi Symbian. Smartphone-ul va fi disponibil la un pret de 450 euro incepand cu luna mai.

Tot in cadrul Mobile World Congress, Nokia a mai anuntat Lumia 610 – o varianta convenabila din punct de vedere al pretului (189 euro) pentru cei care isi doresc un telefon Nokia cu Windows Phone.

Asha 302 si 202 sunt doua telefoane prin care Nokia doreste sa reduca diferentele existente intre smartphone-uri si telefonele obisnuite. Nokia Asha 302 este un dispozitiv cu tastatură QWERTY care doreste sa ofere o experienta de lucru mobila, cu push email, calendar si sincronizarea contactelor cu suport Mail for Exchange. Asha 202 ofera si tehnologia Nokia Easy Swap pentru terminale dual-SIM, care permite utilizatorilor sa comute usor intre cartelele SIM.

Comentarii

Niciun comentariu la: Nokia 808 PureView @ MWC 2012

Lasa-ne un comentariu: