lab501.ro

iLikeIT – 12 telefoane dual-SIM analizate la ProTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 November, 2014.

Dual-SIM 2014

 
In cadrul emisiunii iLike IT din data de 31 Octombrie am stat de vorba cu George Buhnici despre smartphone-uri dual-SIM. Impreuna cu George si colegul nostru Victor am analizat 12 modele de telefoane dual-SIM cu preturi cuprinse intre 500 RON si 2600 RON.

De la greii LG G3 Dual SIM si Sony Xperia Z3 Dual, trecand prin mainstream-urile octo-core Allview P7 Xtreme, Prestigio 5508 si Evolio X6 am ajuns si la zona dual-SIM accesibila, unde am aruncat o privire asupra unor modele Kruger & Matz, Allview, Samsung, Philips, E-Boda si Nokia.

Fata de oferta pe care o aveam la dispizitie acum doi ani, sau chiar si acum un an, piata dual-SIM este caracterizata in momentul de fata de o varietate deosebita, existand modele pentru toate gusturile si toate buzunarele. Indiferent ca va doriti cel mai ieftin smartphone dual-SIM sau unul dintre cele mai performante, un brand cunoscut sau un brand nou, display cu diagonala mare sau un telefon care incape cu usurinta in buzunar, cu siguranta puteti gasi o solutie printre smartphone-urile prezentate de noi la ProTV.

 

iLikeIT2

Comentarii

4 comentarii la: iLikeIT – 12 telefoane dual-SIM analizate la ProTV

  1. gigi a scris pe:

    Ati ‘uitat’ Htc One , m7, m8 DUAL SIM

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu am uitat nimic, celor de la HTC le-au fost cerute telefoanele pentru emisiune si ne-au spus ca nu le au.

  3. gigi a scris pe:

    Atunci sa fie sanatosi. Eu detin M7 dual sim de peste 1 an si sunt foarte super multumit, chiar si bateria tine mai mult ca pe single sim. Oricum, parerea mea este ca a fost cusuta cu ata alba emisiunea, Monstrule tu poti mai mult :P

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Man, este vorba de un public urias mai putin tehnic, nu putem discuta acolo cum discutam aici :)

    S-au cerut mai multe telefoane dar nu toti producatorii au percutat. Bine, eu sincer sunt convins ca HTC Romania nu au sample-uri de dual SIM pentru ca nu sunt bune pentru operatori deci nici pentru PR. Dar…asta este…

Lasa-ne un comentariu: