lab501.ro

iLikeIT – Notebook-uri iesite din comun, la ProTV

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 March, 2021.

iLikeIT

 

Asa cum stiti, una dintre emisiunile pe care le-am frecventat de-a lungul anilor a fost iLikeIT, emisiunea dedicata tuturor gadget-urilor, componentelor de calculator, jocurilor si nu numai, difuzata de ProTV. Ei bine, iLikeIT are de ceva timp o noua gazda, Iulia Ionescu, care ne tine la curent cu toate noutatile din aceste domenii, cu acelasi entuziasm si aceeasi dedicatie ca si inaintasul sau, George Buhnici. In echipa Iuliei, il regasim pe Marian Andrei, un veteran al acestei emisiuni, alaturi de care v-am prezentat de-a lungul timpului unele dintre cele mai nebune sau interesante gadget-uri sau sisteme.

Ei bine, in urma cu cateva zile am avut placerea sa fim invitati de catre colegii de la iLikeIT pentru a discuta despre unele dintre cele mai interesante sau inedite notebook-uri disponibile pe piata in momentul de fata, de la clasicul monstru de gaming Alienware m15 R3, trecand prin ASUS ROG Zephyrus DUO 15, cu ale sale doua display-uri, interesantul Acer ConceptD 7 Ezel Pro, dedicat profesionistilor, respectiv nebunia denumita Lenovo ThinkPad X1 Fold, un notebook liliputan care se transforma intr-un display tactil de 13″ cand avem nevoie de acest lucru.

Pe parcursul a 12 minute, ne-am adus aminte de momentele in care parea ca notebook-urile vor fi inlocuite de tablete sau telefoane, am depanat amintiri legate de primele notebook-uri de gaming si ne-am minunat de varietatea incredibila de formate disponibile in acest moment in segmentul notebook. Puteti urmari materialul integral pe site-ul colegilor de la iLikeIT.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: