lab501.ro

Topul celor mai bune smartphone-uri, tablete si notebook-uri la iLike IT

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2014.

Asa cum stiti, dupa ceva vreme in care iLike IT a fost prezenta in cadrul stirilor de dimineata, sezonul 2013/2014 a adus o schimbare importanta. Astfel, pe langa cele 10 minute zilnice de informatie din zona IT&C, iLike IT a devenit emisiune cu acte in regula, fiind difuzata pe ProTV in fiecare Sambata la ora 10:00. Desigur, ne-ati vazut de mai multe ori pe acolo in ultimul an, insa sambata aceasta am avut placerea sa filmam ultima editie din primul sezon iLike IT !!!
Evident, nu puteam incheia acest prim an decat printr-un top al celor mai bune gagdet-uri, adica smartphone-uri, tablete si notebook-uri, ba chiar am vorbit cateva minute si despre Playstation 4. Invitatii lui George Buhnici au fost Andrada Fiscutean (Yoda.ro), Radu Neagu (Playtech.ro), Emil Dragota (Gadget.ro) si subsemnatul. O sa va las placerea de a urmari emisiunea pentru a afla parerile fiecaruia dintre colegii mei.

Din punctul meu de vedere, atata timp cat discutam in termeni absoluti (cel mai bun, etc), alegerile au fost destul de clare – HTC One M8, la capitolul smartphone-uri, Sony Xperia Tablet Z2, la capitolul tablete si Apple MacBook Air la categoria notebook-uri. Trebuie sa recunosc insa ca LG G3 m-a impresionat de asemenea intr-un mod foarte placut, deci alegerea nu a fost deloc usoara.

Alegerile mele s-au bazat pe ideea de ce am putea gasi / ce s-ar potrivi mai bine in buzunarele/servieta unui tanar manager / om de afaceri. Pentru recomandari despre produsele dedicate celor care cauta cel mai bun raport calitate pret, sau adevaratilor maniaci ai tehnologiei, va invit sa rasfoiti articolele din ultimele luni. Cred ca am atins in ele toate categoriile posibile de produs, subiect si utilizator. Cat despre iLike IT, ne revedem in toamna!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: