lab501.ro

Apple iPhone 5 – Partea II: comparatii, camera, iOS 6

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 October, 2012.

iPhone 5

A venit momentul sa incheiem seria de articole dedicate noului iPhone 5. Dupa ce am discutat despre cele mai importante detalii imediat dupa lansarea din 12 septembrie, direct din San Francisco, in scurt timp am realizat si primul review din Romania in care am prezentat design-ul si constructia modelului alb de iPhone 5, am vazut cum se comporta ecranul si am testat performantele hardware prin comparatie cu generatia precedenta de iPhone. In cazul benchmark-urilor comune Android / iOS am testat si comparativ cu Samsung Galaxy S3 si LG Optimus 4X HD. Am discutat tot in aceasta prima parte putin despre sistemul de operare iOS 6 si despre camera noului iPhone. Doar aceasta prima parte a review-ului nostru este mai completa chiar si in prezent decat toate review-urile aparute pana acum in Romania. Noi am promis si partea a doua, in care vom discuta in detaliu despre toate aspectele ce nu au fost atinse in partea I sau care au fost prezentate doar frugal.

Astfel, pe pagina urmatoare incepem partea a doua a review-ului nostru la iPhone 5 cu prezentarea continutului cutiei si accesoriilor cu care este livrat noul iPhone, vom continua cu detalierea specificatiilor noului tip de SIM folosit, dupa care vom continua cu detalii despre Earpods, design-ul si constructia modelului pe negru si vom ajunge la cele mai importante aspecte urmarite de toti cei interesati de noul iPhone si anume: cum se comporta camera foto in diferite circumstante si comparativ cu camera de pe iPhone 4S si Samsung Galaxy S3.

Dupa acest punct culminant ne vom relaxa putin cu cele mai importante optiuni si aplicatii noi din iOS 6 si vom incheia inevitabil cu concluziile acestei serii de articolele dedicate celui mai nou model de iPhone.

Comentarii

3 comentarii la: Apple iPhone 5 – Partea II: comparatii, camera, iOS 6

 1. alex razvan a scris pe:

  Frumos articol.Sa stii ca ai dreptate,nu dau 4s ptr un 5.Am ecran mare la ipad 3 si sunt multumit.Cand vreau sa sun folosesc 4s iar cand vreau sa ma joc sau sa vad un film la drum lung folosesc ipadul. Nu ma incanta deloc 5 si avantajul celor de la apple e ca ios6 merge pe toate terminalele pe cand la android cum a aparut samsung s2 sau s3 deja softurile nu se mai updateaza pentru s1 sau s2 , de cand a aparut s3.Poate gresesc dar asa am observat. Bafta multa.

 2. Adrian a scris pe:

  Bat pasul pe loc.Le-a murit leader-ul.Sunt fara viziune/bici.Asta le oferea Steve Jobs.Salvarea lor va fi cand va ajunge Elop la ei.El va fi singurul in stare sa puna Apple alaturi de fondator.Poate asa scapa si Nokia de blestem.

 3. christian a scris pe:

  Nu vad de ce sa iau i5, cand din decembrie o sa fie lansat in productie 5S. Cel mai probabil cu ecran mai mare de 5”, Full HD, ca sa dea retina bine pe el.
  Oricum, firma care patenteaza dreptunghiul cu colturi rotunjite nu o sa vada niciun leu de la mine.
  Spuneam doar pt die-hard-core fans, care iau orice lanseaza marul muscat.

Lasa-ne un comentariu: