lab501.ro

Review – HUAWEI MatePad 11

Scris de: , in categoria: Tablete, in 26 July, 2021.

HUAWEI MatePad 11

 
Va povesteam anul trecut despre Huawei MatePad T8 si despre faptul ca nu mai testasem tablete de 5 ani de zile. Si adevarul este ca nici nu intentionam neaparat sa mai acordam o atentie ridicata acestei categorii de produse, cel putin nu asa cum o faceam in urma cu 10 ani, cand toti producatorii se intreceau sa lanseze tablete. Motivul este destul de simplu, asa cum explicam si anul trecut.

Astfel, smartphone-urile au devenit din ce in ce mai raspandite si mai accesibile, iar diagonala display-urilor a crescut constant. De asemenea, notebook-urile de tip 2-in-1 au devenit din ce in ce mai raspandite si mai accesibile, ambele categorii de produse canibalizand practic cota de piata a tabletelor.

Asta nu inseamna insa ca nu mai exista utilizatori de tablete, doar ca acum tabletele nu mai sunt un dispozitiv principal pentru consumul multimedia, de exemplu, ci doar un dispozitiv secundar. Desigur, exista si cazuri in care tabletele sunt utilizate preponderent, in detrimentul smartphone-urilor si ma refer aici la situatii profesionale, tabletele fiind inca foarte raspandite printre cei care colecteaza date in teren, de exemplu promoteri.

Practic, in zilele noastre o tableta poate fi o alternativa pentru consumul multimedia, poate fi utilizata pentru redactarea email-urilor sau a articolelor, impreuna cu accesoriile potrivite, sau poate fi utilizata de catre graficieni, de asemenea impreuna cu accesoriile potrivite. Si exact despre acest gen de tableta vreau sa va povestesc astazi, HUAWEI MatePad 11 fiind gandita exact pentru aceste scenarii de utilizare, accesoriile “potrivite” fiind comercializate direct de catre producator.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MatePad 11

  1. Dor a scris pe:

    Promoția se încheie pe 8 August, salariul vine câteva zile mai târziu, școala în septembrie… eh, rămân la cutia de sub birou, hârtie și creion :)

Lasa-ne un comentariu: