lab501.ro

Review – HUAWEI MatePad 11

Scris de: , in categoria: Tablete, in 26 July, 2021.

Ambalaj si accesorii

 
HUAWEI MatePad 11 este livrata intr-un ambalaj elegant, specific produselor HUAWEI din gama high-end. In pachet gasim tableta, alimentatorul la priza, un cablu USB-C si un cablu USB-C -> audio jack. Separat, utilizatorii pot opta pentru stylus-ul HUAWEI M-Pen, respectiv pentru husa magnetica cu tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard. Utilizatorii care comanda tableta pana pe 8 August vor primi aceste accesorii gratuit.

HUAWEI M-Pen este un stylus construit din aluminiu, echipat cu acumulator care se incarca wireless in momentul in care atasam stylus-ul de tableta si trei varfuri interschimbabile. Imperecherea cu tableta se realizeaza prin Bluetooth, iar tableta este livrata impreuna cu doua aplicatii dedicate utilizarii stylus-ului, una pentru desen si notite de mana si una pentru recunoasterea ecuatiilor.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard este o husa magnetica echipata cu tastatura, care se imperecheaza de asemenea prin Bluetooth. Pe langa rol de protectie, respectiv tastatura, HUAWEI Smart Magnetic Keyboard poate fi utilizata si pe post de suport, astfel incat putem utiliza HUAWEI MatePad 11 la fel ca un notebook, pentru redactare de text (mail-uri, articole, etc).
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HUAWEI MatePad 11

  1. Dor a scris pe:

    Promoția se încheie pe 8 August, salariul vine câteva zile mai târziu, școala în septembrie… eh, rămân la cutia de sub birou, hârtie și creion :)

Lasa-ne un comentariu: