lab501.ro

ASUS Memo Pad FHD10 (ME302C) Review

Scris de: , in categoria: Tablete, in 22 July, 2013.

ASUS Memo Pad FHD10

 

Nisa de piata a tabletelor de 10″ nu are acelasi dinamism ca si cea a tabletelor de 7 sau 8 inci, zona in care diferenta dintre smartphone si tableta se pierde in denumirea hibrida de phablet. Cu un echilibru foarte bun intre mobilitate si performante, piata phablet-urilor creste din ce in ce mai mult, iar utilitatea unei tablete de 10″ tinde sa devina destul de greu de vazut in ochii multor potentiali clienti. Totusi, exista destul de multi oameni care prefera un ecran mai mare, similar unuia de ultra-portabil (10.1″ vs 11/13″), care in acelasi timp sa ofere si o mobilitate si utilitate cat mai mare.

Dupa lansarea primului iPad si dupa momentul initial in care toti producatorii de hardware au simtit nevoia sa lanseze o tableta, piata s-a asezat si au ramas cativa producatori care s-a impus ca si veritabili concurenti Apple. In momentul de fata acestia sunt Samsung, ASUS si intr-o mai mica masura Sony. Evident, discutam despre producatori consacrati pentru ca daca vorbim la modul general, producatorii de tablete ODM din China ce livreaza pentru diferite brand-uri (inclusiv de la noi din tara) probabil ca totalizeaza un volum mai mare decat ASUS, Samsung sau Sony.

In continuare vom discuta despre ASUS Memo Pad FHD10 (ME302C), care este urmasul lui Memo Pad 10 (ME301T), o tableta care va fi situata in zona mediana a gamei de tablete ASUS cu un pret de aproximativ 1500 de lei.

asus-memopad-10 103

Comentarii

Un comentariu la: ASUS Memo Pad FHD10 (ME302C) Review

  1. hubtiti a scris pe:

    nu are OTG … sa nu visati ca ii bagati un stick 3 G si ati rezolvat problema cu netu … nu ma asteptam … pana si o mizerie de GoClever avea OTG la asta nu ma asteptam … e ASUS pielea plii se pare.

Lasa-ne un comentariu: