lab501.ro

Noul iPhone: au mai ramas 7 ore!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 September, 2012.

Au mai ramas 7 ore pana la prezentarea noului iPhone, mai exact, versiunea 5 a smartphone-ului de la Apple, iar NEXT LAB501 este singura publicatie din Romania care va lua pulsul evenimentului chiar la Yerba Buena Center, San Francisco, locul lansarii noului iPhone. Colegul nostru Matei ne va transmite incepand cu ora Romaniei 20:00 toate detaliile picante (specificatii, design si constructie, preturi, etc.), asa ca stati pe aproape!!!

In ultimele saptamani au aparut cel putin cateva sute de zvonuri despre cum va arata noul iPhone, cum se va numi, ce materiale se vor folosi in constructia acestuia si cat va costa. Pana acum cele mai probabile zvonuri sunt legate de design-ul noului iPhone, acesta va creste doar in inaltime pentru a totaliza 4″ fata de standardul 3,5″ folosit in modelele de pana acum. Rezolutia va creste iar aspect ratio-ul va fi probabil de 16:9. De asemenea, noul iPhone va avea un nou conector pentru transferul de date si alimentare, mai subtire decat cel folosit in prezent.

Din punct de vedere hardware, ne putem astepta la un SoC mai performant, insa, nu la un varf de gama care sa spulbere toate benchmark-urile. Ramane de vazut, desigur, ce alte surprize ne mai pregatesc cei de la Apple, existand posibilitatea sa fie prezentate si noi functii software care au ramas secrete pana acum, respectiv sa fie anuntate noi produse (un nou iPod, un eventual iPad de 7″, etc).

In final, nu uitati ca mai avem doar 7 ore pana la inceperea evenimentului Apple, asa ca stati pe aproape pentru a afla toate detaliile relevante! Matei ne va comunica parerea sa de la fata locului, imediat dupa ora 20:00, asa ca daca vreti sa vedeti cum se prezinta lucrurile direct din San Francisco, tineti aproape de NEXT!!!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: