lab501.ro

Nokia Lumia 920 & Lumia 820

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 September, 2012.

In cadrul evenimentul desfasurat astazi la New York, Nokia a prezentat primele smartphone-uri cu noul sistem de operare Windows Phone 8. Astfel, varful de gama, Lumia 920 va avea un ecran de 4,5″ 720p PureMotionHD+ (adica evolutia tehnologiei ClearBlack) iar din punct de vedere hardware va fi bazat pe SoC-ul Snapdragon S4 cu procesor dual-core Krait la 1,5GHz, Adreno 225 pentru partea grafica, 1GB RAM precum si 32GB pentru stocare, plus inca 7GB pe SkyDrive – fara suport pentru carduri microSD. Bateria va avea capacitatea de 2000mAh.

Din punct de vedere al camerei foto, vestile sunt cat se poate de bune, senzorul de 8.7MP cu lentila Carl Zeiss va fi capabil de inregistrare 1080p si va include tehnologia PureView.

Nokia Lumia 820 este varianta mai putin costisitoare, va avea un ecran AMOLED de 4,3″ (fara rezolutie HD) si va folosi acelasi SoC Snapdragon S4 si 1GB de RAM. Pentru stocare sunt destinati 8GB plus inca 7GB disponibili in cloud pe SkyDrive iar daca spatiul nu este indeajuns poate fi extins prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto de pe Lumia 820 nu va beneficia de tehnologia PureView insa va ramane competitiva cu cei 8MP si lentile Carl Zeiss. Bineinteles, sistemul de operare este Windows Phone 8 iar bateria care va sustine hardware-ul are o capacitate de 1650mAh.

Dupa cum era de asteptat, din punct de vedere al design-ului si constructiei au fost pastrate exact aceleasi elemente ca si gama precedenta Lumia, atat design-ul, cat si constructia din policarbonat fiind foarte bune. Momentan nu exista informatii referitoare la pret sau disponibilitate dar cu siguranta ne putem astepta la preturi similare cu gama precedenta Lumia si cu disponibilitate in Q4 2012.

Sursa: GSMArena.

Comentarii

2 comentarii la: Nokia Lumia 920 & Lumia 820

  1. Gabriel a scris pe:

    Sal.

    Nu cumva o sa aiba si incarcare fara fir ?

    O zi buna,
    G.

  2. George Post author a scris pe:

    Salut,

    Ba da, insa, nu se stie exact daca device-ul respectiv va fi livrat sau nu cu smartphone-ul.

Lasa-ne un comentariu: