lab501.ro

Astazi am dat Ultrabook-ul Maguay!!!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2012.

Dragi tovarasi si prieteni, cititori si cititoare, participanti si participante la concurs. Dupa un concurs lung si frumos, dupa o deliberare preliminara la fel de lunga, dupa emotii si multa asteptare, astazi am dat Ultrabook-ul Maguay U1401i.

Asa cum bine stiti,  concursul s-a desfasurat in perioada 24 Mai – 7 Iunie. Nu mai putin de 393 de persoane s-au inscris in concurs, ceea ce a insemnat ca am reusit sa sortam comentariile si sa anuntam finalistii pe 12 Iunie. Astazi, 13 Iunie, zi cu noroc pentru fericitul castigator, respectiv cu ghinion pentru ceilalti 4 finalisti, s-a desfasurat etapa finala.

Cei trei concurenti din Bucuresti (Lucian Vlad-Calcic, Ticleanu Cosmin si Roxana Bitoleanu) s-au infiintat la sediul Maguay la ora 16:00. Emotiile erau in toi, si nici nu pot sa imi inchipui ce au simtit cei doi finalisti din provincie (Daniel si Cojo) in momentul in care au primit telefonul meu…

Ultrabook-ul Maguay U1401i a fost parolat. Pe 5 bilete au fost scrise 5 parole, dintre care doar una cea corecta. Cei trei finalisti din Bucuresti au extras fiecare cate un bilet. Apoi am sunat unul dintre cei doi finalisti din provincie si acesta a ales biletul cu numarul 2. Evident, l-am sunat si pe cel de-a doilea finalist din provincie pentru a-l anunta ca i-a revenit biletul cu numarul 1.

Apoi, finalistii au fost rugati sa introduca parola trasa la sorti. Roxana a spart gheata, dar nu a avut noroc. I-a urmat Cosmin, de asemenea fara noroc. Sansa i-a suras insa lui Vlad, care poate trece de acum inainte in calendar ziua de 13 drept zi norocoasa. Ceilalti participanti au primit drept consolare un tricou SuperGeek.

Felicitari tuturor participantilor la acest concurs, felicitari finalistilor si evident castigatorului, si nu in ultimul rand partenerilor de la Maguay care au facut posibil acest concurs. A fost un concurs frumos, insa noi nu ne oprim aici, asa ca fiti pe faza. Vor urma si alte concursuri cat de curand.

Comentarii

9 comentarii la: Astazi am dat Ultrabook-ul Maguay!!!

  1. Sonofabum a scris pe:

    Felicitari pentru concurs, paticipantilor si castigatorului.
    Roxana o sa faca prapad vara asta cu tricoul ala :D.

  2. Bravo!

  3. Lucian a scris pe:

    EU tot nu pot sa cred ca am castigat… ultrabook-ul are SSD si se misca foarte ok :)
    Tricoul este BESTIAL!!!!
    si eu cred ca Roxana va face prapad cu emblema de Super Geek!
    sa va deie Dumnezeu sanatate oragizatorilor, sponsorilor(in special unei anume fotografe) si tuturor participantilor si promit ca n-o las pe sor-mea sa se joace cu compu’ (nesupravegheata)

  4. Foarte ingenioasa metoada de desemnare a castigatorilor: merita consemnata in analele istoriei concursurilor :)

  5. Subscriu la mesajul lui Postolachi Dumitru. :) Mă gândeam că cei care ajung la sediu vor primi niște întrebări geeky sau ceva de genul ăsta, dar asta i-ar fi încurcat pe cei atehnici, așa că oamenii au avut șanse egale. Felicitări câștigătorului! :) Să revii cu comentarii și să faci cu ultrabook-ul și ceea ce ne-am fi dorit noi să facem. :)) Așa, de consolare.

  6. Bugsy004 a scris pe:

    Felicitari castigatorului.

    La mai multe asemenea concursuri.

  7. Nicu a scris pe:

    c – prin tragere la sorti a parolei care debloca ultrabook-ul, la sediul Maguay

  8. Drimboi Nicolae a scris pe:

    ultrabookul Maguay a fost castigat prin c) tragere la sorti a parolei care debloca ultabook-ul;
    Numele meu este Drimboi Nicolae si mi-as dori sa particip la o tabara de IT pentru ca imi plac evenimentele de tip corporate, la care se urmareste pe langa promovarea unor anumite comportamente in randul consumatorilor se pune accent si pe educatie in conformitate cu tendintele de piata muncii. Recent am finalizat al 2lea an de studiu din cadrul facultatii de Automatica ,Calculatoare si Electronica din Craiova si consider ca o astfel de experienta ar fi relevanta pentru mine.Pot spune ca sunt de asemenea un pasionat de tehnologie care urmaresc zilnic bloguri de specialitate(lab 501 se numara printre preferintele mele,la restul nu o sa fac reclama).Pe langa asta doresc sa-mi imbogatesc cv-ul cu cat mai multe experiente(nu imi sunt straine astfel de evenimente…sunt voluntar de ceva vreme in AIESEC, la momentul asta sunt coordonatorul unui proiect numit Language sCOOL-se gaseste si pe fb: 110 participanti si 13stagiari straini in cifre)

  9. Lucian Vlad-Calcic a scris pe:

    Pot sa spun ca Ultrabook-ul merge foarte bine,o sa-i fac in curand un upgrade de RAM, sunt foarte multumit de colaborarea cu cei de la Maguay(foarte saritori, am fost tratat cu multa caldura!)

Lasa-ne un comentariu: